Tammikuussa ollaankin sitten pääosin liidelty kun treenit alko molemmilla heti ekalla viikolla. Kio on leikkinyt hikaria molemmilla viikoilla. Se oppii tosi nopeesti mut vauhtia on vieläkin aivan hulluna, toisaalta kuuluu ollakkin. Pitäis vaan tän ohjaajan kyetä liikkumaan nopeammin myös sivuttais suunnassa ja takaperin. Ei muuta kuin treeniä. Lisäksi sitä on nyt jotenkin selkeempää ohjata ehkä mä oon oppinut myös jotain. Kontakteja pitää tehdä vielä tosi paljon vahvemmiksi ja itsenäisemmiksi. Ja ainakin keinua hioa esteenä vielä paljon.

Robi oli ekoissa treeneissä melkoisen kiinnostunut uusista treenikavereista, niiden leluista ja uudesta treenipaikasta. Mut sain sen silti tekemään ainakin jotain. Viime viikolla se olikin sitten aivan sairaan hieno, meni saksalainen toimi, ja käänty tosi hyvin ja tiukasti, vaikka sille ihka uus juttu ja vauhtia oli mielettömästi. Aivan mahti vietävä! Ajattelin kokeilla taas sen kans starttaamista Helmikisoissa Purinalla 6.2, tarjolla 3 rataa kattoo et ottaako kaikki vai kaks vaan.

Kion kanssa mennään Sporttikoirahallille hyppytekniikkakurssille lauantana 29.1. Ja Kio täyttääkin 2 vuotta sitä ennen, HUI! Hiano Kikotin se onkin!