Lunta on tullut oikein riittävästi ja lisää tuntuu tulevan koko ajan. Koirilla onkin siis vallan mukavat ajat. Kio ottaa lumikylpyjä joka lenkillä ja Robi sipsuttaa menemään takki päällä. Mitään kovin kummosia ei näillä säillä ole puuhattu niimpä kaivoinkin Tian koirien blogin innoittamana myös esiin asetetut tavoitteet kuluneelle vuodelle. Johtopäätöksenä, että tulisi kyllä katsahtaa noita hiukan useamminkin kuin vasta vuoden päästä. kursivoidulla kootut selitykset.

Tavoitteita listauksena vuodelle 2010:

KIO

TOKOssa ALO1 ja AVOon tai sitten TK1 ja AVOon. Joo haettiin se ALO1 ekasta kokeesta ja käytiin kaks koetta sen jälkeen, joista keskeytetty ja ei tulosta. Mutta koetreeniä siis saatiin.

BH:n suorittaminen. Ei käyty BH kokeessa vielä.

Paimenessa käydään toivottavasti useita kertoja. Mun omien aikatauluongelmien takia ei päästy lampaille kertaakaan.

Agilityn treenaus? Aloitettiin agilityntreenaus ja hyvin siinä edistyttiinkin. Käytiin jopa sinkoilemassa ja räyskäämässä muutamissa mölleissä.

Ahkeraa jälkitreeniä ja viestiä ehkä siinä sivussa huvikseen. Viestiä taidettiin treenata kahdesti, jälkeä tosi paljon useammin ja Kio kyllä tietää mistä siinä on kyse. Edistyi tosi hyvin.

Näytelmistä haetaan se H. Mä missasin ilmoittautumisen siihen näyttelyyn missä olis ollut potentiaalinen tuomari, joten ei käyty näytelmissä.

ROBI

TOKOssa vihdoin se ALO1 ja mahdollisesti sitten vihdoin myös TK1. Ei vieläkään riitä koiralla hermot kisaamiseen tässä lajissa, joten ei ALO1 tulosta vieläkään vaikka useampi koe käytiinkin.

Agilityssä mölleihin kesällä, ehkä myös virallisia kisoja. Käytiin mölleissä useammankin kerran ja virallisia starttejakin tuli kymmenkunta.

Jälkitreeniä ahkeraan. Robi ajoi vain muutaman jäljen ja taas omistajan laiskuuden takia.

 

Tammikuun alussa päästään nyt sittn tauon jälkeen taas agilitytreenihin, kun molemmat koirat sai halliin ryhmäpaikat ATD:ltä. Mikä on aivan mahtava juttu. Robi treenaa torstaisin ja Kio tiistaisin. Jatketaan Kion kanssa myös tokoiluja HSKP:n treeneissä ja yritetään varmasti hiukan tehokkaammin päästä treenaamaan tottista HPH:n treeneihin. Jäljen treenausta pohdin yhä, et miten se järjestetään kun agilityn takia siirrytään ATD:lle. Pidän ihan hirveästi meidän jälkikouluttajasta Citybelgeillä kun oikeasti osaa homman ja nyt tuntee meidätkin ni tuntuis ikävältä luopua niistä treeneistä ja koulutuksista. Joten todennäköisesti jos vaan pystyn niin jäädään vielä jäseneksi Citybelgeillekkin, mutta vain tuon jälkitreenauksen takia. Ajattelin tähän vielä asetella tavoitteita ensi vuodelle.

 

TAVOITTEET 2011:

KIO

Agilityssa virallisissa starttaaminen kesällä 2011. Tavoitteena myös loppuvuodelle jo nollatuloksia maksi1-luokasta.

Tottiksen treenaaminen ja BH viimeistään loppukesästä 2011.

JK1 syksyllä 2011.

TOKOssa AVO1 keväällä 2011 ja VOI1 viimeistään syksyllä.

Lampailla käynti vähintään kerran.

Näytteilyistä alkuvuodesta se H.

Luonnetesti.

Viestin treenausta.

 

ROBI

Agilityssa nousu 2-luokkaan vuoden 2011 aikana.

Jälkitreenejä.

TOKOssa tehotreenaus ja kaks ALO koetta alkukesästä, joista vähintään yksi ALO1-tulos.

AVOn liikkeet kasaan.

 

MIA

Ensi vuonna tavoitteena tehdä ainakin kaksi kivaa hiukan pidempiä reissuja Tian ja koko lauman kanssa, joku kisamatka ja "lomamatka". Canicross-kisoista oon haaveillut jo kauemmin ja niitä juttuja voisi tutkia enemmänkin. Omia kouluttajataitoja oisi mukava kehittää ja yritän päästä agilityn koulutusohjaajien jatkokurssille mikäli semmoinen kohtuu lähellä järjestetään. Olisi myös oikein kiva joitakin treenejä vetää, ei ehkä ihan koko ajan. Myöskin mun tulis pitää huolta siitä, että näitä tavoitteita aktiivisesti tavoitellaan mitä tuonne jaoteltuna laittelin. Myöskin aion molemmat koirat ilmoittaa taas hyppytekniikkakurssille ja perehtyä siihen itsekin vielä enemmän ja aktiivisesti niitä sitten treenata.