Aah yön hiljaiset tunnit voinee käyttää hyväkseen päivittämällä blogia. Mulla siis harjoittelusta kolmas viikko menossa ja ihan tarpeeksi on saanut kiirettä pitää. Jouluna viihdyttiin ulkoillen, mutta pääpaino oli kyllä syömisessä.

Tämän viikon maanantaina oltiin taas tokoilemassa HSKP:n kisaavissa kun viime viikolla jäi väliin ku mulla oli lämpöilyä. No  tässä jo ennen joulua mä olen tehostanut meidän pikku Kikottimen noutotreenejä. Ollaan tehty paljon pitämistä ja aloiteltu nostoja. Kion mielestä kapula on kyllä nyt jo oikein ihana asia ja edelleen jatketaan melko korkealla vireellä tässä kouluttamista. Mikä tietysti johtaa välillä Kion kohdalla yli lyönteihin ja odotan että ensimmäisessä AVO kokeessa se aivan varmasti muristen tuo ja luovuttaa kapulan. Hienoa kuitenkin se, että missään muussa ei niin kauheasti noudon osalta enää töki kuin oikeastaan siinä kapulan ylösnostamisessa, varsinkin hiekalla ja se on ton neiteilyä ettei menis hiekkaa suuhun. Katselen koko ajan jos löytyis kapula isommalla maavaralla. Ajattelin myös ohjatun noudon kapulaa kokeilla nostoihin.

Paikallamakuun osalta ollaan myös ryhdistäydytty ja piilomakuu onnistuu jo huomattavasti paremmin. Eiköhän tämä tästä kohta kasassa ole, ja ainakin viimeistään kevään kisoihin.

Robi on ryhdistäytynyt taas kotioloissa, mutta ei toivotulla tavalla tällä kertaa. Herra on tuhonnut tyhjiä levykoteloita oikein urakalla ja syönyt itsensä läpi verkkopiuhasta. Aiemminhan meni jo printterinpiuha läpi syötynä. Nahkarukkasia ei kukaan ole saanut kuitenkaan joululahjaksi joten yritellään koulia siitä edes jotenkin järkevää koiraa...

Odotan jo innolla ensi viikolla alkavia agitreenejä ja vuoden vaihdetta me juhlitaan kotosalla.

Toivotamme oikein hauskaa Uutta Vuotta sekä menestystä vuodelle 2011!