Keppejä ollaan Kion ja Robin kanssa treenattu ahkerasti. Pääosin molemmille tehty lyhyet kepittelytreenit kuudella kahteen kertaan päivässä. Kio on oikee tykki, sillä on hirvee draivi eteen kepeillä ja pujotteleekin hyvässä pää alhaalla asennossa. Ohjureilla se tekee kuudella 80% oikein ja nyt hilan niitä ohjureita alas kun hämääntyi poistelusta, tosin tänään treeneissä teki kyllä oikein kahdellatoistakin ja alussa neljä ohjuria lopussa yks. Mutta ihan liikaa otti virheitä.

Robin kepittely edistyy hitaammin. Ohjureilla kuudella kepillä tekee aina oikein molemmilta puolilta ohjattuna. Eilen kokeiltiin kahellatoista ja kaikki ohjurit siinä, mut sen mielestä matka on kovin pitkä ja kasin ja kympin välillä sa tsempata et jaksaa loppuun. Kahellatoista ilman kaikkia ohjureita tänään treeneissä oli jo niin vaikeeta et piti mennä kädellä sohiin et sai rytmin, ääni ei riittänyt. Nyt pitäis tän viikon aikana koittaa saada Robille iskostettuu kuudella ja hinattuu ohjurit alas ja kokonaan pois ni sitten menis kahellatoistakin varmaan ihan ok. Mutta olen kyllä varautunut että juhannuksena saan sitä kädellä ohjata pujotteleen, saa sitten nähdä kuinka paljon se sekoittaa meidän ratarytmiä, mutta hei  lähetään nyt kattomaan anyway.

Lauantaina treenattiin viestiä Tian ja Keikon kanssa. Kio ja Keiko siis viestillä, Robi sai pitää tsempparin paikkaa mun kanssa A pisteellä kun Tia meni koirien kanssa B pisteelle. Aika haastavahko maasto siinä meidän agikentän lähellä, joten matkaa ei otettu kovin pitkäksi, Tia meni sen verran metsään sisälle ettei ne nyt ihan sitä ois heti tömähtäny päin. Mun pisteelle tultaessa korkeeta heinää ja koirat putkahti siihen metsän rajasta. Juoksutettiin 5 pätkää molempia, Keiko juoksi ekana ekat neljä pätkää ja Kio sitten 5 pätkällä ekana. Hienosti juoksi molemmat mulle ja Keikon seuruutin aina lähtöpaikalle. Kion vein kerran pannasta ja kerran seuruutin, joka sujui ihan ok. Molemmat koirat odotti mun päässä nätisti kiinni ja hiljaa. Kyllä niistä viestikoiria vielä tehdään. :)

Viikonloppuna ihailtiin vielä Agilityn SMeissä oujauksia ja koiria. Ja onnea vielä Shantille ja Dantelle hienosta suorituksesta ja SM hopeasta!

Tällä viikolla hiotaan siis vielä keppejä ja jäljestellään ainakin kerran ennen juhannusta. Juhannuksena kisataankin Robin kanssa sitten Tuorlassa ja Kio saa sielläkin tehdä jälkeä sekä viestiä.