Perjantaina oltiin HSKPn toko1 kurssin viidennellä kerralla. Ohjelmassa paikallamakuu, liikkeestä seisominen, liikkeestä maahanmeno ja hyppy.

Paikallamakuussa taaskin yleistä sähellystä ja täytyy myöntää et en oo kotona ehtinyt nyt treenaileen, joten nyt pitää kyllä ryhdistäytyä. Jäävät on kohtalaisella tasolla, molempia pitää vahvistaa vielä ennen kuin liitän kokonaiseksi noita. Seisominen on vahvempi tällä hetkellä. Hyppy oli taas Kion mielestä superihana ja nyt otettiin seisomista mukaan. Hyvin teki ja palkkasin siitä heti lelulla. Oli oikein hyvät treenit taas ja saatiin kouluttajalta suositus siirtyä heti toko2 kurssille. Laitoin jo viestiä siitä, mut viel ei oo kuulunut et mihin mahdutan. Saattaa olla et vasta toukokuun puolelle.

Tänään agiliideltiin Kion kanssa taas. Ohjausta tehtiin taas hypyillä ja putkilla. Kontaktit meidän pitäis ottaa tehotreeniin, mutta treenipaikan puute on nyt siinä ongelma. Ihan mieletön tykki toi on kyllä, suoralla jään siitä ihan törkeesti, mutta onneks lukitsee esteitä aika itsevarmasti joten irtoominen on jo nyt aika hyvää. Kuumuu agissa ihan älyttömästi, joten rauhoittelen sitä väliin ja palkkaan vain nameilla. Lähtöä pitää kans tehotreenata kun ei millään malttais pysyy. Parempi tehotreenata se nyt ennen kuin muotoutuu ongelmaksi.

Saattaa olla et joudun siirtää tuota olkaniveltenkuvausta loppuviikolle kun mulla on kokous niin tiukalla aikataululla tiistaina ton kuvauksen perään etten oo ihan varma ehdinkö sit sinne. Mut katotaan, soittelen huomenna et olisko loppuviikolle mitään aikoja, jos ei ni sitten vaan mennään tiistaina heti klo.8.30. Jännäks menee.