Ollaan Tian kanssa suunniteltu kesälomareissua oikein koiraharrastusten ympärille vaan. Lähdetään maakuntamatkailemaan juhnnusviikon maanantaina heti agilityn sm-kisaviikonlopun jälkeen siis. pitäähän sitä SMeissä käydä katsastamassa kun kerran ihan Vantaalla ovat tänä vuonna. Mutta joo tarkoitus 2viikon aikana käydä paimennuskouluttautumassa parin päivän ajan ja sitten agilityn tehotreenauksessa parin kolmen päivän ajan ainakin. Ja juhannuskisat näkyy agissa olevan ainakin Turussa, joten saattaa olla että juhannus menis sitten siellä ainakin katsoen, ties vaikka Robin kanssa kisaten. Menin nimittäin agilitylisenssin tänään hankkimaan. Jyväskylässä ois kanssa tarkotus käydä ja katotaan mitä kaikkea muuta tuohon vielä saadaan mukaan.

Tänään tuli jo niin paha aivopieru et päätin taas lähteä kalastamaan Robille sitä ALO1-tulosta, ja menin ilmoittamaan meidät 24.4. kokeeseen kun siihen ilmo on jo auki. porvoossa tuo sitten. Nyt vaan asennetreenausta itelle etten jäykisty siellä kokeessa tai sitten tässä treeniaikana täytyy totuttaa Robi mun jäykistelyyn. No katotaan.

Mittasin toissa päivänä koirien säkäkorkeuksia ja sain tämmösiä tuloksia: Robi 51cm ja Kio 54cm. Kio on ihan silmilläkin nähtävästi ainakin tuon verran korkeampi Robia. No nämä nyt ainakin vähän suuntaa antavina. Ja painotkin on nyt katottu molemmilta kun on käyty fyssarissa ja rokotuksissa, Kio oli 15.6 ja Robi oli 15.9 eli aika saman painoisia. Robilla vaan tuota lihasta huima määrä enemmän kuin Kiolla.