Eilen illalla olikin sitten jo kolmas kerta HSKP:n toko1-kurssia. Ohjelmssa oli luoksepäästävyys, sivulla maahanmenoa ja istumaan nousua, yhden askeleen seuraamista sekä seuraamisen käännöksiä ja hyppy.

Luoksepäästävyydessä nyt pysyi peppu maassa kun nami oli näkösällä. Muisti jo vähän mistä hommassa on kyse. Yhden askeleen seuraamiset meni hyvin, tuo kun lykkäsee pepun maahan heti muutenkin jos vauhti menee hiljaseks. Peruasennon paikka ja tiiviys oli eilen tosi hyvät. Jotain sille oli jääny mieleen sieltä HPH:n tottistreeneistä siis ja kerittiin kotona torstaina vähän kertaamaan.

Sivulla maahanmenot ja istumiset sujui ok. Maahan menee käytännössä aina pelkästä käskystä, ylösnousu ei oo vielä niin varma, mutta toistoja lisää tähän vaan. Käännöksiä harjoiteltiin ensin pujottelemalla loivasti merkkien välissä ja sen jälkeen käännöksiä oikealle ja vasempaan yksittäin. Imuuttelin tässä namilla pääosan toistoista, koska halusin puhtaasti keskittyä perän käyttöön. Muutenkin hion seuraamista osa-alueina paljon, ei ole vielä semmosta mitä haluan ja jos harjoitellaan esim. liikkeestä maahanmenoa, niin en seuruuta vaan silloin kulkee mukana ja keskitytään siihen maihin menoon. Seuraaminen kun ei ole tosiaan vielä siinä koko paketissa mitä haluan sen olevan. Enkä halua palkata tai vahvistaa huonoa seuraamista vain sen takia että haluan harjoitella myös maahanmenoa liikkeestä.

Hyppyeste oli Kion mielestä outo kun oli umpinainen. Kotona kun on tehty imurin varsi laatikoiden päällä. Mutta viimeisellä kierroksella halus jo hypätä. Harjoiteltiin siis niin et mä kävelin vieressä kun hyppäs, jotta hypystä tulee hauska juttu. Kaiken kaikkiaan taas oikein hyvät treenit.