Pojat on pikkasen sisustellu kotona viime aikoina. Huuto Ovat nyt kahtena päivänä suoltaneet sohvan sisältöjä pitkin kämppää. No vanha sohva ja onhan siinä houkuttelevasti noita reikiä jo valmiina mistä repiä täytettä ulos mut silti...

Niimpä nyt oon iltasin pari kertaa opettanu noille vintiöille temppuja. Robin kanssa sisällä ALOn liikkeiden jahkaaminen kun on jo aika tylsää eikä täällä mahu mitään seuruita tekemään ja toisekseen, sisällä siinä ei oo mitään haasteita. Ja Kion kanssa oon miettinyt semmosia temppuja ja taitoja opettaa mistä ois nyt hyötyä leikkauksen jälkeen.

Niimpä tänään naksuttelin taas Kiolle häkkiin menoja. Se on selkeästi jo ymmärtänyt myös käskyn ja idean tuohon ja tohkeissaan toimittaa asiaa. Siis se on kyllä niin hassu kun ihan mitä tahansa tehdään niin on todella innoissaan. Mainio tapaus!

Opetin molemmille myös tän illan aika antamaan "yläfemmaa", vitsit et oli hauskaa. Robi on kyllä ihan käsittämättömän  nopee omaksuja, huomaa kun sen kans on pennusta tehty kaikenlaista ni kokee kaiken kivaks ja tarjoaa kyllä tosi nopeasti, nyt tajus idean nopeammin kun Kio. Mutta Kio onkin vielä nuorempi eikä sil oo viel semmosta kokemusta asioista kun Robilla, varmasti myöhemmin kääntyy toisin päin. Mutta taas Kio oli niin tohkeissaan, mua naurattaa kun toinen on niin touhukkaana aina tekemässä. Iltaruuan antaessa pyysin kummankin antaa yläfemmaa ja tadaa tokihan ne osas. Silmänisku

Eilen opetin kumpaakin pitämään kapulaa. Robi inhoo koko kapistusta ja sen kans on yritetty ties minkälaista lähestymistapaa asiaan. Alun perin lähdin liikkeelle tällä mihin nyt oon taas päätynyt. Eli suu auki, kapula sisään, rauhallista kehumista, irti ja namia nassuun ja hirveetä hehkutusta. Ei Robi järin tyytyväinen ole pitelemään sitä, mutta pitää kun käsketään, aattelin toistaa tota niin pitkään ja tosi hyvillä palkoilla jotta siitä tulee loppujen lopuks kivaa. Kivaahan siitä Robin mielestä tulee varmasti siinä vaiheessa kun sitä saa alkaa hakemaan mutta siihen ei päästä vielä aikoihin, kun Robi on vasta viime aikoina oppinut palloa tuomaan takas, niin tuo nouto pitää opettaa tosi hyvin osissa ettei ala rallaileen sen kapulan kanssa. Istu Robi niin pitkään se kapula suussa et sain otettua kuvankin siitä, mut lisäilen sen tänne myöhemmin.

Kio taas on turhankin innokas kapuloitsija. Jos sitä innostaa sillä ni juoksentelis olkkarissa se suussa ja mälvää sitä. Sit taas jos yrittää rauhassa nami palkalla ni ei huolis kapulaa suuhun, vaan karkit vaan. Nooh päädyin puol ratkaisuun näistä ja nyt vedän kapulaa pois päin ja kun ottaa nopea kehu ja irrotus ja palkka.

Eilen iltalenkin yhteydessä tein Robin kanssa ALOn liikkeet putkeen (ilman hyppyä) paistinpala nyrkissä ja palkan sai vasta ihan lopuksi. Jestas millä innolla teki, tarkoituksena olikin ottaa kunnon intotreenit kun viime aikoina on hiottu tekniikkaa aika paljon. Mutta kyllä se tekniikkakin oli tosi hyvää. Seuraamisen käännökset oli tosi hyviä koko ajan ja jäävät oikealla tekniikalla ja nopeasti. Todellakin kun vire on kohdallaan se osaa aivan mahtavasti! Sais vielä ton vireen sinne kokeeseen. Jos teippais sen paistinpalan kämmeneen? Nauru Otettiin viel ennen näitä liikkeitä reilu 2min paikallamakuu, Kion haukunnalla säestettynä ja ei piipannu kertaakaan.

Huomenna jatketaan sitten tokoiluja Robin kanssa ohjatuissa ja temppukoulussa Kiolle naksutellaan häkkiä ja alotellaan opetteleen kyljellä pötköttelyä.