Ortopedi soitteli mulle tänään ja pyysi tulemaan Kion kanssa torstaina käymään, jotta fysioterapeutin kanssa voivat katsoa Kion ontumista ja painon jakoa eri tassuille. Heillä on siellä joku semmonen matto millä koira kävelee/ravaa jolla voidaan tutkia tota asiaa. Pyysi vielä huolehtimaan että tuon Kion sinne niin että se ontuu, mikä siis tarkoittaa meidän kohdalla että Kio saa sinä iltapäivänä vapaana liikuntaa ja mielellään leikkiä Robin kanssa jotta oire ilmenee sitten tutkimuksessa.

Kertoi myös samassa puhelussa jutelleensa vanhemman ortopedin kanssa Kiosta ja päätyneet siihen että Kio tullaan leikkaamaan 2-3 viikon sisällä. Siitä en nyt vielä saanut varmuutta että leikkaako molemmat olkanivelet vai miten, mutta varmasti torstaina selviää lisää.

Kion kanssa aletaan nyt sitten tehotreeniä että häkissä on mukavaa, koska jonkin verran tulen joutumaan sitä häkittämään, onneks Kio tykkää jo nyt siellä jonkun verran pötkötellä. Ja kaikki turha hyppely kitketään pois, eli tervehdys hypyt mua vasten ei oo enää missään määrin sallittuja vaan neljä jalkaa maassa on jees juttu.

Hskp:n toko1-kurssin osallistumisen peruin koska ei me sinne tulla pääsemään, eikä tällä hetkellä oo ajankohtaistakaan enää. Tehdään kontakti ja perusasento ym juttuja rauhallisesti ja katsotaan jatkoa sitten leikkauksen jälkeen.