Käytiin harjoittelemassa näytelmäesiintymistä tänään mätsärissä Koneen kentällä. Oli hauska päivä koirakavereiden ja koirien kanssa.

Tällä kertaa oli kivasti jaettu niin että oli isot ja pienet pennut erikseen joten ihan niin kova tunku ei kehässä ollut kuin viimeksi. Pennut aloitti joten Kio pääsi ekana mun koirista kehään. Ja vaude todella pentuepäivällä tehty näyttelytreeni oli auttanut sekä mua että Kioa. Mä osasin esittää huomattavasti paremmin ja Kio oli oikea kehätaituri. Seisoi niin hienosti ja juoksukin sujui huomattavasti paremmin kuin viimeksi. Saatiin sininen nauha ja ooteltiin sitten sinisten loppukehää. Siinä olikin sitten enempi väkeä ja juoksuteltiin ja seisoteltiin. Vitsi mikä kisakunto Kiolla on kesti tosi kauan toi kehä kun tuomari mietti ja päästiin ihan loppuun asti mukaan. Aika pitkään pohti sijoitusjärjestystä ja Kio seisoi yhä niin upeasti. Lopulta sijoittui sitten toiseksi. Ja sai hienon pokaalin sekä ruusukkeen ja luun palkinnoksi. Olin kyllä niin tyytyväinen tuon pikkuisen esitykseen. Viimenen kierros juoksemistakin sujui kuin vanhalta tekijältä ja ravas sillon koko kierroksen tosi upeasti.

Robi oli monirotuisissa jossa tais 7 koiraa olla joten kaikki otettiin heti kehään. Robi esiintyi tyypillisen hienosti, seisoen hyvin ja liikkeet sil on kyllä niin mahtavat. Ihan itekkin kattelin et on kyllä upean näköinen kun liikkuu kehässä. Robi sijoittui monirotuisten ykköseksi ja sai tosi ison pokaalin, ruusukkeen ja luun kanssa. Jäätiin sitten odottelemaan Best In Show kehää.

Ihmettelin kun BIS-kehän alkaessa eivät huutaneet meidän numeroa. Menin sitten kysymään ni sanoivat etteivät ota meitä kun ulkomuototuomarit oli BIS-tuomareina. Kysyin et voisko joku kehätoimitsijoista tutkia mun koiran niin tuomareiden ei sitten tarvitsis arvostella sitä kun ulkomuototuomarithan ei saa arvostella seropeja edes tälläisessä leikkimielisessä kilpailuissa. Tuomareilta kysyttiin sitä ja se oli ok. Joku kanssakilpailija siinä sit heti älähti et ei ne voi silti sijoittaa sun koiraa. Ois pitänyt sanoa ettei me sijoistusten takia siellä olla vaan pitämässä hauskaa ja harjoittelemassa muuten vaan. Höh, menin sit vaan kehään ja olin hiljaa. Oli upeaa kun Robi jaksoi vielä sielläkin esiintyä tooosi hienosti ja Aah taas ne sen liikkeet oli niin mahtavat.

No juu ei tietenkään sijoituttu, mutta kyllä tuli vähän pahamieli ettei edes epävirallisissa leikkimielisissä kilpailuissa seropi voi osallistua kuten mikä tahansa koira. Alkaa kyllä harmittaa jos noissa käymisestä tulee tuollaista. On vain kivaa kun onnistuu esittämisessä ja koira esiintyy upeasti. Kuka sitä nyt oikeasti on niin kiinnostunut monenko mätsärin Best In Show sun koiras on, nehän on vaan tapa viettää aikaa kivasti yhdessä samanhenkisten ihmisten ja koiriensa kanssa.

Kotona löysin Kion leuan alta yhden ison punkin jonka sain onneks tosi hyvin irti kun oli just vasta kiinnittynyt. Se olikin Kion eka punkki kiinni. Tuli varmaan siitä mätsäripaikan läheisestä pitkästä heinikosta kun Kio oli vähän aikaa siinä puussa kiinni.

Muutama Riikan ottama kuva vielä meidän kaksikosta.

1248901942_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1248901981_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1248901959_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1248901992_img-d41d8cd98f00b204e9800998e