No juu hetkeen en oo ehtinyt blogia päivittää niin laitetaan nyt viime ja tältä viikolta vähän kuulumisia.

Viime viikolla kävin agilitytreenien vetämisen yhteydessä ottaa koirille vähän pientä treeniä. Kio sai kerrata putkea pikkasen ja nyt myös mutkaputkea, jossa ei mitään ongelmaa, luvasta lähtee vauhdilla suorittaan. Lähinnä keskityttiin leikkimiseen kentällä esteiden keskellä. Robille otin rengasta ja muutamia hyppyjä ja pääosin kerrattiin puomin kontakteja. Vauhtia oli vaikka kuin. Ei suostu ottaa ylösnousulla namia kädestä eikä kontaktilta. Oli niin intona pitkän tauon jälkeen. Hyvin se kyllä toistaseks on juosten ottanut ylösnousun kontaktin. Alastulolle piti jarruttaa aivan törkeenä remmillä ja tosi painavalla käskyllä ja silti meni niin lujaa ettei saanu pysähdyttyä. Eikä auttanu hidastuskäskyt eikä kontaktinottokäsky aiemmin sanottuna, oli piru vie pakko sanoa SEIS tosi painavasti ni sit pysähtyi niin kuin kuului. Pitää alkaa vaatimaan silti enempi tota ja ottaa alkuun vähän vauhtia pois muuten menee pitkäks. Voishan sille tietty juoksukontaktejakin ruveta opettaan mutten tiie riittääkö mulla taito kouluttaan sille ne sellaiseksi mitä haluan. Aikaa opettaa olis kun ei kisaamaan mikään kiire ole kun haluan nyt seurailla mihin suuntaan noiden sen polvien kanssa ollaan menossa.

Perjantaina käytiin Tian&Keikon sekä Tiian&Ruutin kanssa treenaamassa. Kion kanssa tein aika vähän. Pikkasen perusasentoa ja eteentulemista. Robille tehtiin suurimmaks osaks kuppipalkalla palkattomuus työskentelyä käskytettynä. Innokkuutta seuraamiseen on tullu tosi paljon kun kävelen reippaasti ja kädet on tarmokkaasti. Käytiin treenien jälkeen päästään koirista höyryt niityllä ja Robille ja Ruutille tuli vähän matsia. Onneks on niin samankokoisia ettei helposti tuu mitään vammoja ja pääosin junnujen arvojärjestyksen selvittelyä tuo oli, molemmat yhtä törppöjä. Pennut kuvitteli sen olevan joku hieno leikki ja pöhköt innoissaan mukana. Laittelen tekstin loppuun sitten Tiian ottamia kuvia. Ja kiitokset Tiialle upeista kuvista.

No viikonloppuna käytiin kertaalleen koirien kanssa rajasaaressa sekä hertsikan koirarannassa uiskentelemassa. Lopulta lähdettiin vielä lauantaina mökille ja tultiin maanantai aamupäivällä pois. Tämä mökki on saaressa joten Kio pääs ensimmäiselle venematkalleen. Pikkuherrasta kehkeytyi heti oikea laivakoira, reippaana pääpystyssä haisteli järven tuoksuja ja kurkki laidan yli vettä. Keulassa istui tohkeissaan ja niin tärkeenä et mua nauratti koko matkan, välillä ois laidankin yli ollu menossa ja sain sanoa et veneessä kuuluu istua. Moottorin ääntä ei pelännyt lainkaan. Mökillä molemmat pysyi hienosti meidän tontilla vaikkei oo aidattu ja saaressa kymmenkunta mökkiä ja useampia koiria.

Tänään oltiin Tian ja Keikon kera treenaamassa Mankkaalla. Kion kanssa tein perusasentoa lelupalkalla sekä eteen tulemista namipalkalla. Taisteluleikki toimi alkuun tosi hienosti, loppu puolella meinas taas ruveta rallaamaan mut kärsivällisellä mielellä ja kehuilla kun toi ni siitäkin selvittiin. Robin kanssa tehtiin pääosin Tian käskyttämänä luoksetulo pariin otteeseen sekä vaihtelevia seuraamispätkiä kuppipalkalla taas palkattomuutta ketjuttaen. Otin myös pallopalkalla pari pidempää seuraamiskaavaa yhden Tian käskyttämänä, ja vitsi millä innolla ja kontaktilla tekee. Täytyis vaan useammin päästä tuollein kentälle et voi palkata pallolla ettei olis muita. Kun tuo juoksee ympyrää pallon kans sitten. Maahan käskyllä kyl käy alas aika hyvin ja saan tyypin taas hallintaan.Kieli ulkona

Robin jalasta sen verran et nyt on ollut täysin oireeton ja ei ole ontumisia ollut yli puoleentoista viikkoon. joten seuraillaan nyt.

Kion persoonasta vähän vielä tähän loppuun. Kaveri on varsin hellyyden kipeä. Aamusin köllii mun kainalossa selällään ja pusuttelee tökkimällä kuonolla kasvoihin ja jos rapsutus loppuu ni läpsäsee hellästi vaatien tassulla. Treeneissä ja ylipäänsä joka paikassa Kiolla on vallan hyvät korvat, treenatessakin voi hyvin pitää vapaana ei lähde muita moikkaileen vaan seuraa koko ajan mua. Aina Kion vuoron loppuessa on kovin vastahakoinen menemää remmiin, haluais vaan tehdä mun kanssa. Mustis on kun Robin kanssa teen, välistä osas jo oottaa hienosti kun teen Robin kans, nyt tänään oli taas kaameeta räksytystä. Ja mun kielloistahan se vaan innostuu. No joo pitkä pätkä tekstiä taas. Nyt niitä kuvia.

1247687610_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1247687641_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1247687626_img-d41d8cd98f00b204e9800998e