Käytiin eilen Robin kanssa tokoilemassa Viilarin kentällä, mukana olivat myös Tiia ja Ruuti & Rasmus sekä Iida ja Ändi & Dacota.

Halusin ottaa käskytettynä liikkeet oikein mahtavilla megainnostuspalkoilla väleissä. Hihnassa seuraamisessa oli taas hiukan hapuilua tuntui paineistumiselta eikä niinkään hajumaailman valloitukselta. Huolestuttavaa. Mä oon vähän pelännyt tuon viime kokeen jälkeen sen vaikutusta Robiin, kun se on just niin helposti paineistuvaa sorttia. Ennen kun aloitettiin varsinainen liike Robi teki into pinkeenä perusasentoa ja seuraamisen lähtöjä. Joten selkeesti käskytyksen mukaan tuleminen vaikutti asiaan. Kuitenkin tuo seuraaminen oli huomattavasti parempaa kuin kokeessa, muttei sitä normaalia tekemistä kuitenkaan.

Hihnattakin oli muutamaan otteeseen kontaktin tiputtelua, joista huomautin aika kevyesti ja heti kun korjas pikkunen kiitos-vinkaisu. Auttoi jo asiaa paljon. Tehtiin ihan helppoa peruskaavaa.

Jäävissä maahan meni hienosti ja varmasti, tosin perä alas eka, mistä en oo tyytyväinen mutta tuohon sitten muistutusta kokeen jälkeen enempi, nyt ei oo enää aikaa sitä hinkata. Seisomisessa tarjos kahteenkin kertaan maahanmenoa, ja se ei oikeesti kyllä sekoita noita, lähinnä epävarmalta tuntui taas. Totesin vaan hups ja otettiin uusiks, ja kolmannella kerralla istu, ihan käsittämätöntä. En oo koskaan edes huvikseni tehnyt istumisia. Neljännellä kerralla teki oikein annoin napakan käskyn mutten kuitenkaan liian vaativaa. Toisto siihen vielä oikein.

Luoksetulossa ei ollu mitään ongelmaa siististi tuli suoraan perusasentoon.

Hypyn kanssa ihan jees, vai meniköhän se ekasta käskystä yli. Tais mennä. Ai juu jäi vähän hassuun kohtaan seisomaan et mun oli hiukan hankala mennä viereen. Hyppyä otettiin tauon jälkeen sit vielä enempi, namialustan kera ja leikkinä et olis oikein hauska juttu. Innostu tosi kivasti siitä.

Hah mulla oli muuten nyt vaikeuksia odottaa sitä Kiitos- sanaa kun olin niin täpinöissä heti palkkaamassa, täytyy varoo kokeessa etten ite lipsu ruodusta.

Otettiin tarjoomisseuraamista kans vielä loppuun keppipalkalla ja hienosti teki. Hiukan tytyjen hajut tais vaivata, mut intoa oli kuitenkin.

Ai ja joo paikalla makuu kun otettiin kaiken alkuun kaikki neljä koiraa rivissä ni meni tosi hienosti. Kaikki neljä kyl haisteli vähän ilmaa, Robi vähän maatakin tais olla hehkeet tuoksut. Mut kuitenkin hienosti pysy ja ei mitään piippailuja.

Pikkasen hirvittää lähtee sinne kokeeseen kun ton viretila on nyt hiukan niitä näitä tokoiluun. Mutta meen sinne sellanen hymy naamalla ettei se voi erehtyy ettei muka ois ihanaa.Kieli ulkona

Ja mieluummin sitten vaikka vire niin korkeella että alkaa rallaamaan, toista tuollaista koetta ei oo varaa Robin kanss ottaa kuin viime lauantaina.

1244667097_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1244667115_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1244667131_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1244667146_img-d41d8cd98f00b204e9800998e