Oltiin keskiviikkona ekaa kertaa Kion kanssa HSKP:n pentukurssilla. Paikalla oli jotain 20 koirakkoa ja 2 kouluttajaa. Alkuun oli hiukan yleistä sepustusta. Aloitettiin kontaktiharjoituksilla. Tehtiin niin että laitoin namin molempiin nyrkkeihin ja kädet sivulle ojennettuna, kun katsoi sai palkkaa. Kyykyssä kun olin ni oli parempi, näin myös paremmin silloin mihin kattoo. Käskystä `täs`ottaa kyl kontaktin.

Sitten tehtiin ohitusharjoituksia eli palkkaa koiralle kun ohitettiin toisia, hienosti Kio käveli sivulla ja tapitti mua. Palkkasin namilla ja aina välillä taisteluleikki hetkellä. Tehtiin jotain temppua sai itse valita esim pyöriminen, jalkojen välistä pujottelu ym. Tehtiin jalkojen välistä pujottelua ja kivasti meni namiohjauksella. Koko tunnin ajan Kion keskittyminen oli hyvä ja olisi jaksanut tehdä enemmänkin mut pidin taukoja usein.

Otettiin istumisia ja maahanmenoja, nehän Kio osaa ja menivät tuollakin hyvin. Lopuksi otettiin iloisia luoksetuloja niin et kouluttaja piti koiraa ja sitten kutsuttiin iloisesti luokse. Otin lelun esiin kävellessäni poispäin ja kutsuin lelua heiluttaen ja annoin tulla suoraan kiinni leluun. Kio oli into pinkeenä ja jäi varmasti hyvä mieli ekasta kerrasta, niin mulle kuin Kiollekin.