Vihdoinkin sain itestäni sen verran irti et nappasin kainaloon varastosta 2 keppiä ja tuen ja mentiin tuohon niitylle treenaan Robille tuota 2by2-tekniikkaa  kepeille.

Otettiin niin et kepit kellotaulun mukaisesti 9 ja 3, ja me 6. Siitä sisäänmenoja käskyllä mene. Aika hyvin hiffas idean tosin tässä selkeesti huomas et tokotyyliin koira vasemmalla Robin hankalampi lähtee hakeen noita. Vaikken tietenkään ottanu mistään perusasennosta. Mut silti pyrki kiinni sivuun usein. Kun mä olin toisella puolen haki tosi hyvin. Jännä kun melkein kaikissa muissa agilityesteissä Robille on tietty helpompi olla mun vasemmalla puolen. Tehtiin kolme eri kertaa joissa about 6 toistoa.

Robin taukojen aikana tein Kion kanssa perusasentoa, jonka osaa muuten jo aika hienosti. Tehtiin maahanmenoa ja istumisia. Toisella tauolla taisteltiin lelusta ja tehtiin namialustaa. Hienosti osaa pysyä paikoillaan alustan luona vaikka mä pyörin ympärillä ja palkkaan alustalle eri puolilta, ja käskystä tulee pois.

Robi sai loppuun tehdä myös namialustaa josta myös tykkää paljon. Nauttii kun saa juosta kauempaa vauhdilla alustan luo ja osaa myös hienosti seistä sen luona kun palkkaan.

 

Sisäsiisteysasiasta vielä tähän loppuun. Tilanne tällä hetkellä Kio 1 Mia 1. Eilen tilanne oli Kio1 Mia 0. Raahauduin meinaan kuudelta aamulla koirien kans pihalle tarkoituksena saada Kio tekemään aamutarpeetkin ulos kun ne on ollut oikeastaan pääsääntöisesti ainoot sisälle tehdyt. Tietty pitkinä päivinä tulee sisään ja toisinaan illalla kun riekkuu, juo ja sit on hätä tunnin välein.

No eilen kävi sitten niin että puin pikapikaa aamulla kello kuusi jotain päälle ja pihalle. Pissat tuli juu, sit pyörittiin aikamme ulkona ja totesin ettei nyt sitten taida muuta tulla. Juuri kun pääsin sisällä takaisin peiton alle ni Kio oli kakalla paperilla. Pikkasen harmitti.

No tänä aamuna taas sama juttu tosin mentiin ulos vasta puol ysin aikaan ja yön oli pysynyt "kuivana". Ja tällä kertaa mä voitin. Huomaa kyllä et nyt alkaa tehdä jo ulkoilujen aikana useammat kuin yhdet pissat, joten tästä se lähtee. Nauru