Tänään oltiin CB:n treeneissä. Treenattiin jääviä, paikalla makuuta, hyppyä sekä luoksetulo.

Alkuun paikalla makuu ryhmässä. Ihan jees meni. Ekalla kerralla hiukan levoton, haisteli ilmaa ja maata ja tais kerran piipatakin. Palkkasin kerran, oli varmaan alle minuutin pätkä. Toisella kerralla en palkannut ja makas kohtuu rauhallisesti, pikkasen haisteli ja katteli muualle.

Otettiin sit liikkeestä maahanmeno. Ekalla kerralla Robilla ei ollut aikomustakaan seurata vaikka kyllä kuunteli mitä oli tarkoitus tehdä. Lähti suoraan sivuun ja yritti ottaa siellä olevaa keppiä. Otin kepin taskuun ja otettiin uusiks. Tällä kertaa oli kuin ei olis tienny mitä käsky Maa tarkoittaa ja jäi seisomaan. Mulla oli vähän äänenkäyttö ongelmia ja käskyääni tais olla hiukan erilainen joten liekö epävarma sen takia. Tai sitten haistattelee mulle. Otettiin sitten takapalkalla ja sillä ihan ok, muttei vieläkään niin reipas maahanmeno kuin on aiemmin ollut. Vahvistelin loppuun maahanmenoa ja palkkasin heti kun kyynärät osu.

Välillä annoin pitää keppiä ja rentouduttiin istuskelemalla nurtsilla. Olin tosi tyytyväinen tuohon rauhoittumiseen treenauksen välillä, lötkötteli selällään kepin kanssa ja muutenkin otti tosi rauhallisesti. Ja nyt mäkin oon saanu kehu ja palkka kiljaukset sille tasolle ohjatuissa kuin kotonakin. Ryhmäläisiä  tais vähän naurattaa mun kiljunnat. Nauru Mut huomas et muutkin rentoutui ku me irroteltiin enempi.

Otettiin sit hyppyä. Ekalla kerralla ilman palkkaa esteen takana. Lähti käskystä kun viimeks  ku otettiin oli aina lähössä käskystä mut ei sit lähteny vaan katto mua et saiks mennä jo? Esteen takaa selvästi haki namialustaa, mut käskystä seisoi ja sit palkka. Otettiin muutama kerta namialusta esteen takana kauempana ja sen kanssa tehdessä lähti hyvin käskystä. Teen nyt vähän aikaa taas alustan kanssa et menee riittävän pitkälle esteen jälkeen ja lähtis tosiaan heti käskystä. Treenien loputtua otettiin muutama vielä namialustalla niin et mentiin vauhdilla mä kävelin vieressä, eikä lähetty perusasennosta, jotta tulis taas intoa ja varmuutta tohonkin.

Liikkeestä seisomisessa ei taaskaan ekalla kerralla pysähtyny vaik kuuntelikin mitä sanoin. Tiedä sit onko itseluottamuksen puutetta vai mun äänenpainossa vikaa vai ottaako nyt mittaa et kannattaaks käskyjä totella. Otettiin uusiks ja nyt mulla parempi käskytys ja pysähty tosin muutaman askeleen jälkeen. Tein vielä takapalkalla ja heti vapautuksella namialustalle kun pysähty.

Loppuun otettiin kertaalleen luoksetulo, jossa ei ongelmaa, hienosti tulee suoraan asentoon sivulle. Otettiin viel paikalla makuu kerran treenien jälkeen yhden treenikaverin ja kouluttajan koiran kanssa. Pysyi hyvin mutta hiukan levoton alkuun. Vahvistin naksulla ja palkalla. Loppuun tekikin tosi vahvaa makuuta ja rauhallista. Joten lopetettiin siihen. Onneks tos paikalla makuussa ei oo noussu enää ties kuin pitkään aikaan joten sitä ei tartte (kait) enää pelätä.

Täytyy nyt vahvistaa tota Robin itseluottamusta helpotetuilla liikkeillä ja hyvällä palkalla. Ja jos ei näytä auttavan ni sitten vaatia enemmän, jos kyse siis siitä että testailee. Katotaan nyt.Silmänisku