Tämän viikon ohjatuissa keskiviikkona käytiin läpi kaikki kontaktiesteet ja sen lisäksi tehtiin hypyillä ohjausharjoituksia.

Oltiin alkuun kontakteilla. A-este meni hyvin, paitsi että yhä saan jarrutella menoa, kun sen verran kovaa pinkoisi menemään. Hienosti jää sitten alastulolla seisomaan takatassut kontaktille, ja siinä pysyy. Keinulla otettiin ekaa kertaa niin että keinu laskee alaspäin, alla oli iso pöytä. Sekin meni hyvin tosin kauheella vaihdilla taas spurttais läpi. Hiukan sitä keinun liikettä jännitti ja painoi alas mut tömähdyksestä ei juurikaan välittänyt. Pysäytin alastulolle takatassut kontaktilla. Katotaan nyt sitten miten tuosta jatkuu, ainakin täytyy tehdä tuota vielä ja sitten pöydältä toiselle.

Puomilla ei oo mitään ongelmaa. Siinä vois oikeistaan ottaa jo remmistä irti et sais totutella pelkällä käskyllä ottamaan sen kontaktin, vaikka en kyllä nytkään jarruttanu remmillä ollenkaan.

Hyppyharjoituksella opettiin kiertämään esteen yli hypättyään takas toisen esteen yli. Tätä tehtiin vain niin et koira oli vasemmalla joten sehän sujui heti hienosti. Lopuksi otettiin vielä valssiharjoitusta. Kun lähdettiin niin et Robi vasemmalla ni ei ollut mitään ongelmaa heti hyvin. Kun taas koira oikeella ni Robil oli heti vaikeempaa. Ja mun piti valssata jo heti ennen estettä ettei hyppy menis kauheen pitkäks loikaks. Jouduttiin hioo tota jonkun verran. Ja kouluttaja sit sanokin et muistuta mikäli ei itse muista et meidän täytyy tehdä enemmän koira oikeella puolella, koska selkeesti Robilla vaikuttaa vahvasti tokoilu ja se että se niin tykkää olla siinä vasemmalla puolella.

Ensi viikolla ei mennäkkään ohjattuihin kun Kiolla on pentukurssi samaan aikaan. Kattoo sit jos ensi viikon sunnuntaina Robilla on vielä lauantain kokeen jälkeen virtaa ni mennään sit varmaan käymään kentällä.