Keskiviikkona oltiin Robin kanssa taas ohjatuissa agiliidoissa. Opetettiin seuraavia esteitä: kepit, puomi, rengas ja pussi.

Oltiin kepeillä eka. Päätin Tiian vinkistä kokeilla kuitenkin sitä vispaustakin koska tuskimpa Robi niitäkään muutamasta kerrasta oppii. Hyvin meni namikäden kanssa siis joka toisen kepin ohjaten. Otettiin muutamia toistoja myös vasemmalta puolelta. Puomin kanssa meni aika kauan aikaa eri koirakoilla. Oltiin vikana meidän ryhmästä. Opetettiin ketjuttamalla lopusta alkuun. Eli nostetaan koira puomin alastulolle jossa nameja matkalla ja alastulolla eli 2on2off kontakteilla opetetaan. Robi kuitenkin on mennyt jo puomia pari kertaa niin kouluttaja sanoi et voidaan ottaa suoraan ylösmenolta, laitettiin vain nameja pitkin puomia ja loppuun maahan se namialusta. Hyvin meni käskystä ja tasapaino oli hyvä. Alastulo kontaktilla otti hyvin toisella kierroksella, käskynä ota ja seisoi hyvin siinä kun laitoin aina uuden namin alustalle ja käskystä pois. Jätettiin tähän koska aika alkoi tulla vastaan.

Rengas meni hyvin. Robi oli irti ja jätin sen renkaan taa ja namikäsi renkaan keskiosan korkeudella tuli hyvin läpi käskystä. Muutamia toistoja siihenkin. Pussiakin Robi on talvella mennyt muutaman kerran. Silloin kokeilin ihan huvikseen et luottaako muhun ja menee käskystä vaan ekalla kerralla läpi sen ilman et nostan kangasta. Silloin meni, joten en uskonut et tarttee nytkään kangasta nostella. Ekalla kerralla meni läpi, toisella kerralla nostin kangasta jotta suoritukseen tulis vähän lisää vauhtia. Ja tulihan sitä, sen jälkeen muutaman kerran eri puolilta nostamatta kangasta.

Tosi hyvin meni nääkin treenit. Tyytyväinen voi olla itteensä ja Robiin. Kyllä se vaan luottaa muhun niin kovaa et menee mistä vaan ku sanotaan. Pitää silti tietty huolehtia hyvä estevarmuus sille. Kotona täytyy nyt ottaa tehotreeniin noi 2by2-kepit kun viime aikoina oon laiskasti jaksanut ottaa niitä tonne ulos. Viikonloppuna käydään varmaan itekseen kertailemassa näitä, tai ainakin alastulokontakteja ja keinun kosketus palkkailua.