Kion kanssa on jatkettu leikkejä ja treenejä. Nyt aattelin tänään tehdä vähän suunnitelmaa ja laittaa ylös et mitä minäkin päivänä ois tarkotus muistaa tehdä, kun tuppaa välillä multa unohteleen et mitä eilen ja toissäpäivänä tehtiin. Nauru

Istumiset ja maahanmenot sujuu kivasti. Kontaktia ottaa hyvin. Ja Kio on kyllä aina valmiina touhuun. Sen kanssa on ilo kyllä tehdä kun vire nousee nopeesti ja silti tekemisen jälkeen aina rauhoittuu hienosti.

Eilen oltiin katsomassa Stadi Gameseissä Tian ja Keikon kanssa. Kio tarkkaili hyvin tarkasti ratojen suoritusta katsomosta. Ja buffassa kun käytiin bongas Kio lämmittelyesteet ja haukkuen tuijotteli toisia jotka siellä treenas, ois ollu niin kiva mennä mukaan. Samaten lelupalkkojen heitot ratojen jälkeen sai Kion hiukan vauhtiin. Tavattiin Salla ja Ritni ja lapsukaiset painiskeli katsomossa vähän, sitten Kio väsyikin nukkumaan hetkeksi siihen.

Tällä reissulla muuten matkustettiin sitten metrossa ja ratikassa missä ei olla aiemmin matkustettu. Ei niissä mitään ongelmaa ollu. Ainut mikä Kioa hirvitti oli Kampin liukuportaat. Painoi mun sylissä oikein vasten ja laittoi tassut mun kaulan ympärille ja oikein puristi. Mut meni sitten pian pelko ohi ja Kampin ostoskeskuksessa sitten Tiaa ja Keikoa ootellessa tehtiin istumisia, perusasentoa ja maahanmenoja. Todella hienosti keskittyi ihmisvilinästä huolimatta.