Perjantaina oli sitten harjoituskoe AST:n kentällä eli samassa paikkaa kun virallinenkin. Tästä syystä halusin ehdottomasti mennä sinne.

Näin jälkikäteen ajatellen ois kannattanu jättää torstai väliin siinä vaiheessa kun kuulin tästä. No tehty mikä tehty. Sää oli vaihteleva, muuten ihan kiva mut heitti yhden kunnon vesisade kuuron ja muuten ripsotteli aika ajoin. Jouduttiin odotteleen jonkun aikaa luokan alkua, ja oltiin ekassa paikalla makuu ryhmässä koska kyselin mahdollisuutta palkata makuun aikana. Meidän vieressä olikin sitten bortsu joka ei häiriintyisi siitä.

No mentiin paikalla makuuseen ja Robi oli ihan hyvän oloinen, ehkä vähän levoton. Ekasta käskystä maahan ja jätettiin koirat. Oiskohan minuutin kerinny makaan ihan rauhallisena mua tarkkaavaisesti katsoen ja ajattelin et no ei näytä levottomalta ni antaa mennä. Mutta sittenpä Robi sieltä juoksi suoraan kohti mitään varoittamatta. Otin vierelle sinne ohjaajien riviin ja käskin maahan. Otti taas oma toiminta päähän et ois pitäny käydä palkkaamassa mut toisaalta kun yleensä on varoittanut levottomuudella ennen kuin nousee.

Nyt oon suunnitellu sitten tuon paikalla makuun korjaamista. Kaksi viikkoa on vaan hemmetin lyhyt aika mut toisaalta Robin kohdalla toi voi myös olla hetkellinen herpaantuminen ja se ettei ollu varmasti kerenny nollata sitä torstain möllitokon paikalla makuuta.

Suunnitelmissa kuitenkin nyt tehdä 3min tai yli paikalla makuuta niin et mä oon vieressä ja palkkailen ja rauhotan ja silittelen. Ja koittaa luoda tuossa ajassa mitä nyt on jäljellä mahdollisimman tarkat rutiinit vaikka harjoituksen pituudet vaihteleekin. Koska Robin kohdalla noi rutiinit tuo sille turvallisuutta. Ton pitkän rauhoittavan harjoituksen lisäksi paljon eri pituisia harjoituksia ja ens viikon lopulle ja/tai alkupuolelle jonkin sortin porukan kans harjoitus.

Muut liikkeet meni ihan ok. Seuraamisessa väsymys painoi ja remmittä seuraamisessa haahus vähän. En palkannut liikkeiden välillä muuten kuin kehulla ja luvalla hypätä mua vasten. Oli hieno nähä et noinkin onnistu ja oli aina aloittamassa seuraavan liikkeen tosi säpäkkänä sivulla. Luoksetulon ja liikkeestä maahanmenon jälkeen otti pientä kunnia ympyrää ja löys jonkun kosketusalustan tyyppisen kehän reunalta jolla meinas  itteään palkata. Anto sit kuitenkin olla vaik kerran otti sen suuhunkin. Toivottavasti ei kokeessa lähe sit hakeen sielt laidalt mitään, hyvä muisti kun on. Täytyy ite olla tarkkana sen vireen kanssa.

Liikkeestä maahanmenossa pysähty ja alko rapsuttaa kaulaa just kun annoin käskyn. Nappasin pannasta ylös ja liikkeellä sivulle ja heti uus käsky, sillon meni. Sen jälkeen ite kävelin ihan vinoon jotenkin meni pakka sekasin tuosta itelläkin. Kieli ulkona

Hyppyesteelle mentäessä mogasin ite ja jäin totuttua kauemmaks esteestä, en tajuu miks just sillon muka aattelin et se menee vaik on suurempi etäisyys esteeseen. Ei sillä etäisyydellä nyt oo välii silleen et aina on kuitenkin yli päässy. Joten ei sit lähteny ekasta käskystä, ja kun katoin Robii ni lähti mut vaan haisteleen estettä, kutsuin takas sivulle ja siirryin lähemmäs. Sit meni käskystä, mutta taas kumma jäi pois päin esteestä seisomaan. No ei siin mitään, siinä seiso sitten.

Selkeesti todella semmosta häiriön ottoa asioista joista ei normisti ota häiriöö. Robissa näky selvästi väsymys ja niin kyllä mussakin kun nyt miettiin noita mun toimintoja.

Panostetaan nyt ens viikko tohon paikalla makuuseen ja vahvistan jääviä leikin muodossa. Seuraamista otetaan vähän ja todella lyhyitä heti oikeasta palkka. Muuten annan olla, katotaan sit kokeen jälkeen miten meni, ja mihin tarttee hiontaa.