Käytiin sunnuntaina taas agilitykentällä kertailemassa asioita. Treenattiin alastulokontaktia puomilla, rengasta, pöytää, putkea ja keinua.

Rengasta muutama kerta niin et oli ottamassa vastaan, jotta pääsin näyttään oikean kohdan mistä hyppää. Sitten muutamia kertoja lähettiin yhdessä ja hyvin oli tajunnu mistä kuuluu mennä. Putkelle muutama lähetys kumminkin puolin.

Pöydälle namialusta ja siihen muutamia toistoja, hienosti seiso käskystä paikallaan ja sain vähän kiertää pöytää. Puomin päähän laitoin namialustan ja alastulolle nameja, muutama kerta otettiin niin et nostin Robin alastulolle aika ylös kuitenkin. Hyvin tarkasti otti namit ja jäi seisoo tassut oikein loppuun. Naksuttelin ja palkkasin alustalle kun seisoi siinä, sitten vapautus. Otettiin muutama kerta koko puomi. Alussa pitää ylösmeno kontaktille laitetut namit näyttää tosi tarkkaan koska on niin innoissaan vaan juoksemassa sinne ylös. Alastulolle rauhoittuu hyvin.

Keinun tuin taas niin et päästiin tekemään aiemminkin harjoiteltua tömäys, naks, palkka juttua. Robi oli selkeesti ekan kerran jäljiltä tallentanut tämän muistiin ja meni tosi reippaana ja varmana etutassut kontaktille. Palkkasin ja vapautin. Muutamia kertoja karkas keinun ylös asti, joka oli tuettu mini ja maxipöydillä ylös. Nostin sen sit sieltä alas. Seuraavalla kerralla aletaan ottaa alastulo kontaktia sitten keinulle.

Kio oli mukana ja  sai Robin tauoilla kokeilla pari kertaa taas putkea ja siivekkeiden läpi menoa. Oli ihan into pinkeenä kun näki et tultiin kentälle.Nauru