Lauantaina oltiin Robin kanssa siis HSKP:n tokolupausten viimesissä ohjatuissa hallitreeneissä. Ja jäi kyllä vähän paha maku suuhun. Viimeset kolme kertaa on ollu eri kouluttaja ja kaikki ovat osoittaneet kyllä tietonsa hyvin. Nimittäin puhumalla puoli tuntia meidän halliajasta. Sama juttu nyt viimesellä kerralla.Näistä johtuen on hallitreeneistä tullut Robille aina vain tylsemmät ja tylsemmät.

Robin kanssa kun kaikkein vaikeinta on vireen saaminen takas pitkällisen odottelun jälkeen. Varsinkin kun taisteluleikki on taas mennyt huonommaksi. Robi kokee ettei homma oo ollenkaan kivaa kun vaan seisoskellaan ja unohdetaan koirat kokonaan. Kun nyt piti taas kuunnella, eikä voinut mennä ympäri hallia viritellen Robia. Toki mä olin kyykyssä ja rauhottelin sen ja koitin pitää homman silti kivana. Vireen saaminen on erittäin vaikeaa kun ei kiinnostu lelusta hallissa lainkaan vaan luimii ja välttelee ja väistelee. Mun mielestä ei oo myöskään mitään tehokkainta halliajan käyttöä että keretään ehkä kolme harjoitusta tehdä, eikä toistoja pahemmin.

Tällä kertaa alun puoltuntia meni noudosta paasaamiseen. Sitten noutoja yksitellen ja muut kattoo. No mä tyydyin heittelemään kapulaa kouluttajan kanssa, kun meillä se ei oo yhtään kiinnostava asia, kapula meinaan. Niin koitetaan nyt ahkerasti nostaa sen arvoa Robin silmissä. Joten jatketaan tätä ja sitten Kion kanssa kapulan pitoa leikillä ja Robi saa katella kuin kivaa meillä on.Silmänisku

Sitten otettiin tötsien kanssa käännöksiä jotta opittaisiin että käännökset on tehtävä siinä missä sanotaan ja kulmat mukana eikä silloin kun hyvältä näyttää. Vasemmalle kääntymisessä käyttää hyvin takaosaa ja nytkin sujui hienosti. Oikealle kääntymisessä käännös on kyllä hyvä mutta heti sen jälkeen paikka etääntyy. Naksutellaan tota kuntoon. Täyskäännökset meni ihan hyvin. Niihinkin vaan toistoja. Seuraamista ois tarkotus muutenkin ottaa tehotreeniin, jotta paikka ja kontakti ois molemmat hyviä. Sitten onkin koevalmiit alon liikkeet, tosin palkatta työskentelyä täytyy treeniä.

Paikalla makuu otettiin ryhmässä, joista kolme ohjaajaa meni piiloon. Meni tosi hyvin. Tarkkaavainen ja hyvä vireinen makuu. Yksi ohjaaja piilosta kävi välillä palkkaamassa ja siloin Robi seuras sitä. Ongelma tuli just kun sanottiin aika ja ne kolme ohjaajaa marssi ulkoota sisään. Robi oli et mitä ihmettä, tännehän laukkaa väkee ja haukahti pari kertaa, joten heti kun oli hiljaa palasin jo sivulle. Jos ois kerenny itekseen miettiin asiaa enemmän ois Robi saattanu lähtee tarkastaa et ketä ne on, Robin suhde kun vieraisiin on varautunut. Mutta kaiken kaikkiaan oli tyytyväinen tähän, ei noussut ei piipannut.

Lopuksi otettiin merkkiä namialustalla. Kerran kokeiltiin ja hyvin meni. Käskynä oli vain mene kun ei olla tota aiemmin otettu. Lähti käskystä tosin katto ensin mua et saaks oikeesti mennä, mut meni sit kuitenkin. Treenien jälkeen otettiin vielä hallin takana jäävät takapalkalla. Ne meni hyvin nyt vaan eri pitusia seurausmatkoja ja palkalle päästämisen aikoja.

Saa nyt sitten nähä kesäkaudella ei varmaan tohon ryhmään päästä koska agility menee keskiviikkoisin päälle ja jossain vaiheessa Kion pentukurssikin menee tohon päälle. Ehkä palataan vasta heinäkuussa vapaaharjoittelu vuorolle ja sitten elokuussa näihin ohjattuihin. Citybelgien kurssihan jatkuu vielä jonkun aikaa.