Iltapäivän lenkkiaikaan käytiin Robin kanssa häiriön toivossa treenailemassa niittyjen keskellä. Koiria liikkui kyllä ihan kiitettävästi, joten saatiin mitä toivottiin.

Otettiin paikallamakuu 40s ja paikallamakuu reilu 2min jossa palkkasin kerran. Hyvin pysyi, hiukan pidemmällä pätkällä katteli muualle, mutta ei korjannut asentoa eikä piippaillut joten hyvin.

Tehtiin seuraamista niin että kävellessä kutsun seuraamaan ja heti kun oikea paikka ja kontakti niin lelu palkka. Hyvin meni ja teki innokkaasti. Tämä harjoitus on selkeästi tuonut innokkuutta ja tarkkuutta seuraamiseen. Otin muutamia käännöksiä vasemmalle ja oikealle. Vasemmalle käännyttäessä on hyvin mukana takaosalla ja pysyy tiiviisti. Oikealle kääntymistä tarttee vielä vahvistaa palkalla. Välillä meinaan heiluu irti paikasta.

Otettiin vielä jääviä takapalkalla. Niissäkään ei mitään ongelmaa. Välillä seuruutin pidemmän pätkän ja välillä lyhyemmän. Täytyy kyllä ostaa jotkut merkkitötsät että voi merkata itelle kohdan missä käskyttää, kun välillä odotutan aika kauan.

Erehdyttiin käymään koirapuistossa treenien jälkeen ja se oli kyllä ihan vika tikki. Sielläkin oli ihan liian hekumallisia hajuja. Täytyy varmaan kerran päivään mennä tuonne metsään lenkille et saa pidettyä vapaana ja ilman tolkutonta määrää nuoleskeltavia kohtia.