Mentiin aamupäivästä Tiian ja Ruuti-bortsun kanssa Viilarin kentälle treenaamaan. Aloitettiin Robin kanssa kisamaisella seuruu pätkällä, mutta Robia kiinnosti paljon enemmän lumen alta esiin tulleet hajut. Joten otettiin naksun ja palkan kanssa. Tyytyväinen en kyllä siihenkään oikein ollut. Keskittyminen ja motivaatio huonoa. Koitettiin kisamaista liikkeestä seisomista. sekin meni todella huonosti seis-käskystä ei tapahtunut yhtään mitään. Jätettiin seuraaminen siitä pois ja käytettiin pysähdyksiin avustajaa ja takapalkkaa. Hiukan paransi mutta ei vieläkään ollenkaan sellaista mitä yleensä.

Täytyy ens kerralla ehkä alkuun viritellä enempi ja saada keskittyminen kunnolla muhun ja kivaan tekemiseen ennen kuin alotetaan mitään.

Tiia teki Ruutin kans välillä ja mä käskytin. Otettiin sen jälkeen Robin kanssa hyppyä, mutta siinäkin keskittyminen tosi huono, joten laitettiin remmiin ja palkkasin aina kun tarjoaa kontaktia. Vähän enemmän tajusi taas homman päälle. Tiia ja Ruuti otti välissä hyppynoutoa ja ruutua. Robin kanssa otettiin lopuksi seuraamista neliöissä, käännöksistä palkaten ja siinä alkoi jo toimia niin kuin yleensä.

Käveltiin treenien jälkeen meille ja koirat sai juosta ja leikkiä pelloilla. Kyllä niillä oli hauskaa. Juoksivat hulluna peltoon sulaneissa isoissa lätäköissä. Mahtavan näköistä menoa! Tiia otti kuvia joten niitä sitten jossain välissä tännekkin tulee.