Eilen oli taas Citybelgien toko1-ryhmän treenit. Oltiin päivällä ensin Tian luona pitämässä Keikolle seuraa kun Tialla oli pitkä työpäivä. Niimpä Kio jäi Keikon kanssa sinne kun mentiin Robin kanssa treeneihin.

Meita oli neljä koirakkoa paikalla eli mukavasti kerettiin katsoa suunniteltuja seuraamista ja noutoa.

Oltiin ekana seuraamisessa. Tarkoituksena oli katsoa niiltä joilla perusseuraaminen on kunnossa niin sivuaskelia ja paikalla käännöksiä sekä juoksemista. Sivuaskeleet vasemmalle ja oikealle menivät siis todella todella hienosti. Talvella ollaan kerran näitä ohjatuissa tehty ja ehkä kotona pariin otteeseen, mutta hyvin Robi muisti. Oli tosi tarkkana. Oikealle mentäessä paikka ihan hiukan edessä joten otettiin muutamia toistoja nami vasemmassa kädessä paikkaa vähän taaemmaksi näyttäen. Vasemmalle otin ristiaskelia ja tosi hienosti piti paikkaa. Olin tosi ylpeä koska näitä ei tosissaan oo juurikaan otettu.

Paikallaan oikealle ja vasemmalle käännöksissäkin Robi oli tosi tarkkana. Siirryin niin että periaatteessa kantapäät oli samassa kohassa siirtymisen jälkeenkin. Ja ei ollut mitään ongelmaa näissä.

Juoksemisessa täytyy palkata useasti oikeasti kohdasta, koska alkaa vähän heilumaan. Mutta tuohon toistoja ja paljon palkkausta aina oikeasta. Ei siinä paljoa ole että on kunnossa.

Hidasta käyntiä ja peruutusta ei katottu mutta ne Robi osaa paremmin kuin hyvin. Peruutusta teen aina jos yrittää alkaa edistään ja hidastakin käyntiä on tullut ahkerasti treenattua.

Noudossa otettiin nyt sellainen taktiikka että käytän naksua sen koulutuksessa. Sillä selkeästi vaikka mä annan parasta riemua ja intoa kapulaleikkiin niin Robin mielestä se leikki ei vaan oo niin mielenkiintoinen. Naksutan nyt ensin aina kosketuksesta sitten kun todella yhdistää tuon ni alan opettaan tuomaan mulle kapulan. Saas nähdä nyt miten ton kanssa edistytään. Täytyy vaan ottaa tosi ahkeraan treeniin.

Muutaman kerran otin hypyn kun este oli esillä. Jotenkin Robi oli epävarma ton esteen suhteen vaikkei oo koskaan aiemmin ollu. Ei meinannu mennä ekasta käskystä. oten otin namialustalla ja onnistuihan se sitten.

Toisten treenatessa otin vielä paikallamakuun lähes 3min. Kaks ja puoli minuuttia seisoin edessä. Sit palkkasin ja siirryin hetkeks taakse. hyvin pysyi. Ja taisi nauttia maassa pötköttelystä. Nauru

Ens kerralla otetaan sitten ainakin jääviä käskytettynä ja varmaan katotaan noutoa lisää.