Viikot vierii nopeaan. Tänään oli taas Citybelgien ohjattujen treenien vuoro. Paikalla meitä oli neljä koirakkoa eli aikaa ihan riittämiin.

Alkuun otettiin luoksepäästävyys samoin kuin kokeessakin. Hyvin meni, istui sivulla koko ajan nätisti ja suhtautui välinpitämättömästi tervehtijään. Sitten kokeenomainen paikalla makuu lyhennetyllä ajalla. Robin vieressä sattui olemaan koko ajan levottomasti uliseva dobermanniuros, mutta siitä huolimatta sujui hyvin. Naksuttelin ja palkkasin kertaalleen, lopuksi mentiin koirien taakse ja siitä sivulle. Hyvin pysyi loppuun asti.

Harjoiteltiin liikeratoja kaukkareihin. Mä ite jonkun verran huidon sillä kädellä jossa nami on ja Robi seuras vaan sitä mis nami on, joten liikkui välillä sen perässä. Niimpä saatiin ohjeeksi tehdä takapalkalla. Ekat kerrat Robi vähän pohti et pitiks nyt nousta vai ei, mut tajus kyl idean nopeasti. Ja heti huomas eron kun se pystyi keskittymään käskyihin ja käsiohjeistukseen paremmin. Kouluttaja katso vielä maasta ja istumasta seisomaan menemiset, ja siinä Robi teki puhtaat vaihdot eli takatassut pysyy ihan paikallaan. Tosin näitä ohjaan vielä ihan läheltä.

Otettiin hyppyä. Heti ekalla kerralla halusin kokeilla miten Robi nyt tekee kun koeliikkeen omaisesti ei olla toviin tehty. Ja todellakin on namialustalla ja lelulla palkkaus kauemmas esteen jälkeen parantanut liikettä paljon. Meni paljon kauemmas esteestä. Tehtiin vielä toinen palkalla sinne kauemmas. Hyppy ja luoksetulo taitaakin olla Robin lemppareita niihin ei mitään palkkoja ees tarvita. Vaan itse tekeminen on niin superkivaa.

Loppu ajalla otettiin vähän seuraamista. Täyskäännös ei nyt parin päivän aikana ole vielä merkittävästi parantunut, mutta käännökset oikealle ja vasemmalle ovat vahvistumassa hyviksi. Sitä oikeaa seuraamispaikkaa koitetaan nyt hioa siten että Robi saa tarjota itse paikkaa ja palkkailen sitten oikeasta. Nyt palkkasin ihanalla isolla kävyllä ja leikillä. Ja haskaa oli molemmilla.

Huomenna mennään sitten agilityn alkeiskurssin hallittavuustestiin. Nauru