Tänään olikin taas Citybelgien ohjattujen treenien vuoro. Meitä oli neljä koirakkoa mikä oli oikein hyvä määrä, kerittiin kattoa maahanmenoa perusasennosta, paikkamakuuta, liikkeestä seisomista ja seuraamista.

Perusasennosta maahanmenossa meillä nyt ei oo mitään ongelmaa. Kuhan mene suoraan eikä käänny vinoon. Robi menee heti ekasta käskystä ja nopeasti. Ja sillä käskytetäänkö samaa aikaa muiden kanssa vai eri aikaan ei ole mitään merkitystä. Paikalla makuussakaan ei mitään ongelmaa, palkkasin välillä naksun kanssa, koska uusi ryhmä jossa Robi hiukan seurailee uusia koiria. Hienosti pysyi molemmat kerrat. Vähän tärisi kylmyydestä johtuen mutta ei kuitenkaan piipannut kertaakaan. Kenttä oli ihan törkeessä kunnossa, lunta oli vielä paljon mut ihan sula pohjalta. Joten tuntui et rämpi lammikossa koko ajan. :(

Liikkeestä seisomista otettiin takapalkalla. Aiemmin Robi aina otti vielä muutamia askelia käskyn jälkeen kun palkka tuli kädestä. Nyt  on takapalkan kanssa poistunut tuo ongelma. Täytyy kiinnittää vaan huomiota alun seuraamispätkän pituuden vaihteluihin ja käskystä vapautuksen väliseen aikaan. Jottei alkais ennakoimaan. Pikkasen himmaa alun seuruu pätkällä, mutta heti kun vaihtelin pituutta lopetti sen.

Seuraamista otettiin pikkupätkiä. Tosi tiivis alkuun mut sit alkaa heilumaan. Sain ohjeita namikäden käyttöön täyskäännöksessä. Näytettiin käännöksiä neliöissä. Kotiläksyksi tuli jättää namit pois kädestä käännöksissä. Koirahan menee hienosti mut mami vaan ei osaa luopua palkasta. ;)

Kaiken kaikkiaan treenit oli tosi onnistuneet. Aika hyvä vire koko ajan. Hieman taas koitti nuuskia ja kuopsia maata kun ei tehty mitään. Mutta kertaakaan ei paineistunut, ja se on hyvin se. :D