Olipahan päivitystauko.

Nojoo ollaan treenailtua tokoa Kion kanssa HSKPn ryhmässä maanantaisin. AVOn liikkeet hionnassa. Noutoa pitää vielä treenata paljon vasta pito ja mun eteen tuominen onnistuu. jonkin verran kykenee jopa liikkumaan kapula suussa, mutta ylösnostot on ihan kesken. Paikallamakuu alkaa taas vahvistua ja nyt on 3min näkösällä ihan ok. se vaan lösähtää noiden jalkojensa kanssa semmoseen mutkaan et hohhoijaa. Piiloa otetaan vasta hyvin lyhyissä pätkissä kun on tota ihme ininää ja keskisttymisen unohtelua ollut. seuraaminen on  todella vahvassa paketissa tässä hetkellä ja pitkätkin kaavat oikein mallikasta. Kaks viime kertaa saatu siitä paljon kehuja. ennakointia on jonkun verran ja nyt kun ruutu on kahdella viime kerralla ollut näkyvillä ni sinne ois kova hinku. Jäävissä näyttää taas hyvältä, seisomaan jäämiseen vielä nopeutta ja ne olis hyvät. Kaukoissa ollaan oltu jo pidemmällä mut nyt taas viime treeneissä oli tosi hämmentynyt niissä eikä oikein tahtonut ekalla nousta joten keskityttiin sen vahvistamiseen. Kokeisiin menosta en osaa sanoo yhtään mitään.

Robin kanssa ollaan uhkarohkeasti kisattua agia vaikka treenit loppuikin jo lokakuussa. Purinan kisojen jälkeen ollaan otettu kaks agistarttia Kirkkonummella joissa yks hylky, yks yliaika kymppi. Mutta Kirkkonummella oli tosi hyvää työskentelyä. Nyt viime viikonloppuna oli taas huomattavissa ongelmia. Kaks kertaa lähti radalta shoppailemaan. ekalla radalla oli ihan liian intona ja sai hepulit, veti vaan rallia ekan viiden esteen jälkeen ja nappasin sen syliin ja vein pois. tokalla radalla alun ohjauskuviot toimi tosi hyvin mut sit taas tipahti rytmistä ihmeellisesti ja juoksi ulos kehästä. No koira kainaloon taas ja ulos. Onhan se tosin niinkin et kun pääsee nyt niin harvoin ni on ihan liian intona.

Tia antoi mulle myös Keikon lainaohjattavaksi noihin viime viikonlopun kisoihin Purinalle. Keiko starttas ekat kisansa. Kaks rataa agilitya. Ja voi kun se on ihana kummitädin työmyyrä. Niin taitava keepi. Ekalta radalta hylky kun en osannut sitä oikein ohjastaa keinun suhteen, muuten hieno. Kepeillä vähän epävarma kun mä olin kartturina. Se on niin pätevänä tuolla kisoissa. Upea! Hyppytekniikkaa sillekin täytyy vielä tehdä runsaasti. Mut sitä on niin ihana ohjata.

Toiselta radalta tulikin sitten vaan vitonen ja -6,15! Mun ohjausvirhe putkesta kun tuli ulos. mutta oi miten taitava se oli. Kiitos Tialle, että sain  Keikoa ohjata. yhdet startit sille varmaan vielä otetaan tälle vuodelle ja sitten Tia ottaa kisalisenssin ens vuodelle ja kartturoi itse.

Robin kanssa emmin et ilmotanko enää ennen ens kevättä mihkään ja Kion kanssa treenataan ohjausta flat workinä ja hyppytekniikkaa minkä pystytään ja katotaan sitten keväällä miltä näyttää.

Tässä vielä linkit Keikon ratoihin:

keikokelpie.kuvat.fi/kuvat/M2U00108.MPG     HYLLY

keikokelpie.kuvat.fi/kuvat/M2U00111.MPG     5vp -6,15