Niin kuten otsikosta saattaa jo päätellä on mulla kaks perin ilkikurista karvalasta. Olin viikonlopun töissä aamuvuoroissa ja lauantaina kun tulin kotiin oli nää kaks pöllöä, tai Robi se pöydiltä joskus tavaraa ottaa alas, ottanut leimasimen keittiön tasolta. Joo leimasin oli syöty paloiksi ja tassuteltu päältä ni oli aika hienosti koko kämpän lattia tassuteltu mustia jälkiä täyteen ja sohvaankin olivat löytäneet tiensä. No jäipähän rikolliset kiinni.

Lauantaina käytiin myöskin BAT ry:n jäsenkatselmuksessa. Olivat tehneet sinne radan, jota tehtiin treenin omaisesti. Kio veti taas parasta täyttä ralliaan, varsinkin ku mä yritin liikkua. Robi teki tosi hienon radan muuten mutta unohtu vähän välillä aina nuuskimaan maata. Katellaan nyt sitten tällä viikolla et miten käy kun lupasivat ilmoitella. Kuulemma ottavat alle viisi, joten en kovin kummissani ole jos ei mukaan mahduta. Katellaan sitten mikä seuraava liike ton seuran vaihtoasian suhteen on.

Perjantaina ajattelin tällä viikolla roudata koko Tian ja mun lauman itekseni tonne AST:n mölliaksakisoihin ja ottaa kisaavien startin Robille ja Keikolle möllien. Jännää. Keiko on niin hieno, kun kerran ohjasin sitä treeneissä Tian kans ku oltiin. Se on tällä hetkellä viel aika saman tyyppinen ohjattava kuin Robi mutta kuuliaisempi kun ei tykitä ihan mihin sattuu ja vauhti ei oo vielä ihan karmee. Siitä tulee kyllä Tialle oikein loisto agilitykoira.

Menin myöskin ilmoittamaan Robin Citybelgien kisoihin kahelle agiradalle 25.9. ÄÄK!