Maanantain ohjatut liitelyt oli ihan kauheet. Ensin Robi joka kisojen jäljiltä on keksinyt että menee vain putkeen ja menee putkeen vaikka kuin kääntäisin sitä toisaalle. Möh, mulla meni hermot ja karjasin kerran kunnolla, ni seuraavalla jo kuuntelikin mut vauhti oli sitten ihan olematonta. Treenirata oli kyllä aikamoista pyöristystä ja valssausta. Persjättöä sitten harjoiteltiinkin yhteen kohtaan mikä oli hyvä koska ei oo kestänyt sitä ja nyt saatiin se toimimaan ihan ok.

Kiolla oli pahemman sortin aivopieru eikä hypännyt ede rimoja 35 korkeudesta, vaan sujuvasti täydestä vauhdista ali ryömi. Aargh. Yritettiin jonkun aikaa ja kas vietti tietty nous eikä onnistunut sitten millään, ei varsinkaan kun mä olin niin hyvällä tuulella Robin jäljiltä. Noh saatiin se sitten päättämään hypyllä onnituneisiin ja otin An kohtaktien harjoittelua sen kanssa. Tietää käskyn ja sen tarkoituksen kontaktilla, nyt vaan toistoja siihen lisää.

Niin joo mentiin me kentälle sen verran aiemmin et kerettiin kepittään kummankin kans, eipä siitäkään suurta raportoitavaa. Mulla yhä ongelmia rytmin kanssa.

Eilen käytiin sitten iltasella, ajatuksena kepittää ja tehdä Kiolle hypyn suorituksen vahvistamista. Robin otin eka, annoin tehdä hypyn ja putken ja vein sit kepeille. Keppejä täydet kakstoista ja ohjureita alussa kak keskivälissä eri kohissa yhet ja lopussa yks. Robi oli ihan hajumaailmassa heti keppien alusta, pujotteli kolme nenä maassa ja sinkas hajunperään pois. Otin kiinni ja kannoin pois kentältä ja laitoin remmiin ootteleen. Sen nyt vaan tarttee tajuta et sielä tehdään mun kans ja tekeminen on kivaa. Jos ei oo virettä tehdä ni mitä sille sit sielä ärjymään. Kion kans otettiin hyppyjä jotka neliössä. Ihan yksittäisiä ja vaihtelin estettä, välillä takaakiertoa ja välistä vetoa. Aloitin koko treenin kopittamalla sen kans nameja, jos ei saanu koppii joutu etsimään maasta tippuneen, rauhoitti sitä tosi hyvin ja nyt suorittikin hyppyjä tosi hienosti. Pysyi hyvin käsissä ja aina jos otti kierroksia yhtään liikaa tuli namien kopitustauko. Vitsi että toimi hyvin. Tehtiin keppejä myös samoin ohjurit kuin Robilla. Rytmin ollessa riittävän nopee teki ihan oikein. Eli täysin mun syytä jos tuli virheitä. Painoin noi käytössä olevat ohjurit myös ihan alas ja niinkin onnistui.

Hain Robin sitten uudelleen ja otettiin kepit. Ke ke ke rytmikäskyllä paineistui nyt, ilmeisesti tosiaan tulkitsi mun hermostumisen hyvin edellisen kerran jäähylle viennistä. Kerran meni ke-ke-ke käskytyksillä kun kehuin väliis jes-sanalla. Ajattelin et kokeilen je-je-je käskytkselä joka oli sille selkeästi positiivisempi ja kertoo et oikein menee mut kuitenkin saa rytmin siitä. Ja vitsit johan alko toimii, kepitti kahellatoista molemmin puolin aivan oikein ja ihan loppuun asti. Palkkasin pallon heittelyllä ja tuli kyllä hyvät fiilikset. Jes, yhdet keppitreenit viel tälle viikolle kahellatoista ja sit taas katotaan agirodussa et missä mennään.