Hiphei tänään oltiin Malminkartanon sirkuskentällä katsomassa Tian ja Keiko kelpien ekoja tokokisoja. Tia ja Keikei oli tosi taitavia ja nappasivat ALO1 tulosen 191 pisteellä sijoittuen kakkoseksi kera KP:n. Onnea! Ai ja muutenkin on tullut menestyst tutuille: Enni ja Lore (Demssin War Drum) olivat eilen meidän kanssa Lahdessa saaden kanssa ALO1 tulokset ja sijoittuen kolmanneksi. Ja täytyy vielä kehuskella tulospalvelussa, että Kion veli Hypno (Hotchocolate) sai viime viikonloppuna AVOsta heti ekalla upean ykköstuloksen pisteillä 195. Jee onnea!

Kisakatsomon jälkeen levähdettiin tänään hetki ja sitten mentiin agiliitelemään ekaa kertaa tänä vuonna kentälle Lintuvaaraan. Testattiin Mariannan mun kouluttajaparin kanssa tiistaina koulutettavaa rataa. Robi teki hyvin ja itsevarmasti rataa, kepeille vienti tuotti tuskaa kun vauhtia oli enemmän kuin tarpeeksi ja sen kans täytyy vielä vispata kun joku on panostanut taas niihin keppien opettamiseen.

Kio sai tehdä kerran yksittäisen hypyn ja putken, heti kun yritin tehdä radan pätkää ni kuumu niin ettei siitä tullu mitään ja vein sen pois. Myöhemmin otin sitten tekemään sitä puomia joka oli nostettu isolle pöydälle siis yks puomin pää. Alkuun ei muistanut ja piti laittaa namirivi, jotta meni ylös. Alkupäästä hösläs niin ettei tahtonut ikinä nousta kontaktipinnan alueelta puomille. Totesin et okei jos se on liian matala sen mielestä ni testataan kokonaista puomia. Tia tuli avuksi toiselle puolelle. Namit kylvin pitkin puomia, oli oikein huvittavan näköinen katettu lihapullapöytä koko puomi. No varoittelin Tia et Kio saattaa yrittää puskee sen syliin kesken puomin tai ryömiä koko ylätasanteen tai vetää Kion "kilpikonnakävelyä". Hah, hattivattihan vetäs puomin kävellen koko matkan oikein hienosti ja meni ite heti uudestaan ja uudestaan ja uudestaan. Mä tyydyin vain ohjaamaan vieressä ja hokemaan puomia. Ai että oli taitava ja itseluottamus taas asvoi sekunneissa tappiin. No huomenna alkaa sitten ihka oikeat ohjatut agiliitelyt ja meidän ensmmäiset treenit taitaa mennä yhden esteen rauhallisesti suorittamiseen ja lähtöluvan odottamisen harjoitteluun, kun tuo on semmoinen kuumakalle räyskääjä ja siltä on pakko saada vire laskemaan optimaalisemmalle tasolle jotta sille voi jotain edes kouluttaan. Robi on samassa ryhmässä ni pääsee sitten sen kanssa kuitenkin aina ratoinakin tekemään. Poppanalle varmaan nyt sitten katellaan taas noita mölliagilitykisoja kokemuksen keräämiseksi.

Ens viikolla siirrytään suoraan Kion kanssa toko2 kurssilta kisaavien ryhmään. Päästään etenemään tässä meidän tokouralla. Ens viikko menee muutenkin tokoiluja hioessa kun Kio on Keravalla kokeessa taas lauantaina.