Fiilistelyä vähän meidän muutamien päivien touhuista. Kion kanssa oon nyt aloittanut ensimmäistä kertaa tavoitteellisemman treenaamisen tokon suhteen. Ja mikäs siinä treenatessa kun se on niin mieletön ideariihi, pysyy molempien aivot jumpattuna. Lahjoja siltä löytyy enemmän kuin muistinkaan ja esim. seuraaminen edistyy huimaa vauhtia. Kohtalaisen lyhyttä pätkää on seuraamista tehty ja toistaiseksi ei koskaan tiputa kontaktia, häiriötä pitää nyt saada sitten lisää ja oikeasti lähteä pidentämään matkaa kun se jo niin hyvin osaa. Käännöksissä hiotaan nameilla välillä, mutta lelupalkalla seuraaminen on niin niin paljon parempaa, se vaan keskittyy sillon paremmin tehtävään eikä sen namin perässä hösellykseen. Perän käyttöäkin on yhtäkkiä hyvin lyhyessä ajassa oppinu tosi paljon. Jatketaan nyt suunnitelmallisemmin treenausta tästtä eteenpäin. Ja nyt perjantaina mennään Kion kanssa HSKP:n Toko1 kurssille ekaa kertaa. Se kestää sen 6 kertaa ja on hallissa, joten häiriötäkin saadaan riittämiin.

Eilen käytiin Robin kanssa liitelemässä. Koira oli hyvä ja ite opin taas Robin kouluttamisesta monta juttua. Rata oli aika ok, muutama vaikee kohta mitä jankattiinkin sit enempi, lähinnä mun epäselvän ohjauksen takia. Myös Robin motivoinnissa oli tekemistä, tulkitsin alkuun et se ois väsy, mutta oikeesti oli kyse ettei nakit ole niin mielenkiintoisia. Pallopalkalla sai vauhtia ja intoa yli puolet lisää. Se vaan kun se rallaa pallon kanssa ja repimisleikeistä ei välitä niinkään, joten palloa ei oikein voi naruunkaan laittaa. No kuhan kenttä sulaa ni mennään sinne sitten treenaileen ja opetteleen samalla kunnolla tota pallon luovutusta.

Pitäis käydä Robi rokottamassakin kun sille tulee 2v täyteen tän kuun lopussa. Kio menee fyssarille 25.2 ja katellaan sitten jatkoja. Agilityn suhteen oon joka toinen päivä sitä mieltä et en alota ollenkaan sen kanssa kun pelkään et sit jos jotain käy ja haluan harrastaa sen kanssa muutakin, se on vaan niin täydellinen haukku. Ja joka toinen päivä oon et nojoo kyllä se sen kestää et alotetaan vaan ja seurataan vaan hyvin tarkkaa kuntoa sekä tietysti huolehditaan lihaksista jne. Jaa-a en tiie mitä oikein teen sen asian suhteen. Mutta luulen kyllä et käytän sitä viel toisella fyssarilla joka on paljon vastaavia tapauksia nähnyt ja kuntouttanut, jotta saan vielä toisen mielipiteen asiaan.