Käytiin tänään aamulla tokoilemassa Tapiolassa Tian ja Keikon kanssa. Kion kanssa tein alkuun pari vauhtinoutoa eli heitän kapulan ja käsken hakemaan ja käskystä irti ja vaihto leluun. On tosi innostunut tuosta mutta täytynee ottaa toi mun isompi kapula koska sitä ei pysty kantaa väärästä kohdasta, nyt nappas kerran suuhun kapulan pään.

Tehtiin myös narupalkalla seuraamista. Tosi hyvällä vietillä tekee ja kontakti on oiva. Suoraan seuruutin vaan, koska haluun vielä namiohjauksella hioa sen käännöksiä ja perän käyttöä. Aika pitkänkin pätkän seuraa upeasti. Nyt onnistuin siinäkin etten treenannut tuota liikaa, eli kaikki pätkät nappisuorituksia ei kertaakaan tiputa kontaktia ja piti oikeaa paikkaa koko ajan. Pientä nojailua lähdössä noin korkealla vietillä. Namiohjauksella tehty takaosankäyttäharjoituskin meni tosi hienosti. Paikka pysyy hyvin ja käyttää takapuolta jo huomattavasti paremmin.

Luoksarissa pyysin pidemmällä matkalla Tiaa pitämään koska meidän kaikkein treenaamattomin asia on paikalla pysyminen, mikä on hävettävän huonoa tällä hetkellä. Sitä ruvetaan nyt oikein järjestelmällisesti opettelemaan. Luoksarissa erehtyi innoissaan eka paikasta, mutta otin helpomman ja heti osas. Sen jälkeen pidemmältäkin oikein. Edestä sivulle menoa ei olla kauheesti treenitty, käsiavustuksella otin sen kerran. En haluu liikaa sitä yhdistää koko liikkeeseen ettei vaan ala ennakkoimaan. Yksittäin sitä harjoitellaan jotta oppii sen peränkäytön siinäkin.

Kokeiltiin myös seuraamisen juoksua, joka oli hieno vaikkei oo sitä kertaakaan oikein tehty. Lelupalkalla tosi hyvä kontakti, paikassa väljyyttä ihan ymmärrettävästi koska ei sitä vielä osaa, mutta mahtipaikka. Piti todellakin itsensä koossa upeasti oikeassa seurauspaikassa, olin odottanut et innostuis ja edistäis, mut ei. Kio lopetti treenit kaukoihin eli i-m. Jotka oppii varmasti mahtivauhdilla, tekniikka tosi hyvä kun välimatka on lyhyt ja viel ei ihan kauheesti pidennetä ennen kun saa vähän enempi rutiinia.

Kaiken kaikkiaan Kiolle erittäin upeat onnistuneet treenit ja taputtelen vieläkin itteäni selkään siitä et onnistuin todella hyvin sen treenien suunnittelussa ja toteutuksessa.

Robin kanssa tehtiin seuraamista tai lähinnä liikkeelle lähtöjä ja hetsaamista välissä. Robi oli siihen hetsaamismäärään nähden yllättävän veltto ja kiinnostunut kaikesta muusta, mutta syykin selvisi. Mulle aamulla hoitoon tullut Uni-aussie olikin aloitellut juoksunsa ja huomattiin et tiputteli, joten ei ihme että Robi ois mieluummin mennyt autoon sen seuraks. Mutta tosi tyytyväinen olin et teki silläkin keskittymisellä mitä oli, koska se on niiiin narttujen perään.

Otin myös luoksarin ja heti perään seuraamisen liikkeelle lähdön ilman et vapautin välissä, jotta saatais treenattua tota kisarutiinia kuntoon. Hyvin sujui tuokin olosuhteisiin nähden.

Treenien jälkeen kuskailtiinkin sitten Uni pois jottein pojat ihan stressaannut. Huomenna onkin taas Robin agit ja Kion kanssa otetaan varmaan jotain pikkujuttuja.