Ei vois iloisempi olla! Käytiin tänään Helillä Viikin pieneläinsairaalassa ja kaikki näyttää oikein hyvältä. Ensin käytiin ulkona liikuttamassa Kioa suoraan linjassa ravissa edes takas ja sitten ympyrällä molempiin suuntiin, puhdasta oli. Heli kävi Kion kokonaan läpi ja hieroi lihakset samalla. Ja tadaa molemmat puolet kunnossa ja nivelet koukistuvat ja ojentuvat täysin. Heli kyseli et oonko kauheesti hieronu ja kuntouttanu nyt kun niin hyvältä tuntuu. Heh sanoin et en oo yhtään nyt hieronu ja kauheesti ei oo etuosaa treenailtu lenkkien lisäks, aina välillä vähän. Sanoi vaan et tuntuu vaan niin hyvältä et aatteli et oon oikein ollu superaktiivinen. Lihakset oli myös molemmin puolin yhtä vahvat. Että voi olla ihanaa kuulla hyviä uutisia. Ja kaiken lisäksi Kio jaksoi melkein 30min maata vuorokyljin hierottavana, aiemmin kun sen pinna on kestänyt sen 10min maksimissaan. Kaiken kaupan päälle Heli tarjoutui ajamaan trimmerillä Kion tassukarvat kun se on kasvattanu ne ihan järkyiks tänä talvena ja niihin paakkuuntuu lumi tosi helposti. Ja taaskin Kio oli todella hienosti käsiteltävänä vaikkei trimmeriä ollu koskaan aiemmin tavannut. Mahtava koiruli!

Ainut miinus reissulla oli se, että vakuutusyhtiöllä on näemmä joku raja fysioterapian määristä joita korvataan maksimilla, joten se raja oli menny viimeks täyteen ja nyt pompsahti hinta mun kuluissa 20€ ylöspäin. No eipä niin väliks näiden ihanien uutisten kanssa.

Agilityn harrastamisasiaan Heli ei sanonut juuta eikä jaata, kun sitä ei kukaan voi luvata et kestää vai ei kestä. Joten arvonta jatkuu vielä tässä asiassa. Nyt selvittelen seuraavaks korvaako vakuutus jotain noista olkanivelten kuvauksista et tiedetään mikä tilanne. Kiollahan on käyttökoiran vakuutus eli teoriassa jos sen kanssa ei voi tehdä sitä mihin se on otettu niin pitäis saada korvauksia siitäkin, mutta tässähän on tietty viel joku porsaanreikä vakuutuksessa. No eipä se rahakaan sitä korvaa, mutta kattais tietysti sitten taas jotain kuluja. Katellaan nyt, varailen ajan kuvaukseen tässä jossain vaiheessa.

Jatkosta puhuttiin sen verran et Heli kattois Kion läpi aina n.1-2kk välein. Jos ei mitään takapakkia enää tule. Joten seuraava käynti meillä sielä sitten 6.4.