No niin ei sitten riittäny meidän laumalle yks potilas, vaan iski taas uudestaan huono onni. Tulin eilen töistä ja huomasin samantien kuinka pahasti Kio ontuu oikeaa etujalkaansa. Antoi mun katsoa sitä mutta kiljas kovasti tassun lähelle koskettaessa, kuitenkaan mitään puremia ja pistoja en löytänyt. Kolmijalkaisena se sitten kävi ulkona tarpeillaan. En tiie mitä ne on täällä himassa puuhaillu et miten tuo vamma on syntynyt. Mä soitin sitten Sonjalle ettei pentutapaaminen meidän osalta päivälle onnistu et soitan eläinlääkäriin. Sonja sanoi et jos liikutte Purinalla päin ni tuu näyttää sitä.

No eläinlääkäristä hoitaja ohjeisti et pennut helposti dramatisoi ja ylivaroo ku niihin sattuu että odota pari päivää ja jos ei mee ohi ni sit näytille. Selvä, mä kyllä aattelin et ei tuo mitään draamaa oo kun niin voimakkaasti vaikutti kipeältä ja oli todella apea pikkuinen. No käytiin sitten Purinalla näyttämässä koipea, ja muut oli mun kaa samaa mieltä että tosi kipeä se on ihan oikeastikin. Tuttu eläinlääketieteen opiskelija kerkes tulla hetkeks kisojen keskeltä vilkaseen Kion tassuu ja sanoi samaa et kipulääkettä pitää ainaskin saada, ja mahdollisesti vois olla murtumaa varpaassa.

Niimpä me sitten lähettiin takas Viikkiin ja pieneläinklinikalle näytille. Eihän ne ois meitä mielellään sinne huolinu päivystys aikana, mut pakko oli ottaa ku toinen oli niin kipeä ja mä en suostunu odottaan huomiseen.

Aikaahan siellä vierähti odotellessa yli 4 tuntia. Ensin tutkittiin ja sekin ell.opiskelija joka tutki oli sitä mieltä et mahdollisesti murtunut varvas tai parikin kun ei mitään pistoa tai haavaa löytynyt ja kovin kipeä oli. No näytti Kioa vielä eläinlääkärille siellä osaston puolella ja mä jouduin luovuttaa vauvani sinne ihan yksin. Olivat sitä mieltä että kuvataan kun ei muuten selkoa saada. Niimpä Kio rauhoitettiin ja meni kuvattavaksi. Kuvissa ei näkynyt mitään, joten sai tulehduskipulääkepiikin ja reseptin sitä kahdelle seuraavalle illalle sekä täyslepo määräyksen, vain tarpeille hihnassa. IIK! Sen verran perusteellista työtä tekivät et ajoivat varpaiden välistä Kiolta karvat jotta näkivät ettei siellä varmasti ole mitään. Nyt sitten saadaan torstaina kuulla lausunto kuvista ja jatkohoito-ohjeet. No nyt Kio on ollu tänään aika ok, aristaa tassua jos sitä menee räpeltään mut pystyy nyt ihan hyvin käveleen, niimpä mulla onkin ollu vaikeuksia saada se ottaan rauhallisesti.

Robin koipi sitten taas on vähän niin ja näin. Se ei onnu ollenkaan vain jos se jotenkin ottaa hassusti sen jalan päälle tai sitten jos siihen törmää esim. Kio. Mutta siis tavallisen remmilenkin rasituksesta ei onnu, joten tuskimpa mitään luustopuolen vikaa siinä. Mietinkin tässä et kannattaako mun sitä sinne ortopedille roudaa vai veisinkö fyssarille suoraan? No viel on tän viikon perjantaille aikaa sitä seurailla ja päättää sitten.