Kion röntgenlausunto tuli eilen, ei murtumaa varpaissa! JES! Mutta joku lineaarinen muutos/tiivistymä siellä näkyi, röntgenlääkärin mielestä voisi olla vierasesine mutta Kioa hoitaneen lääkärin mukaan he kyllä tutkivat tassun niin hyvin eikä sieltä mitään löytynyt, ja kun ei oo tulehtunut eikä turvoksissa nytkään mitä sen luulis jo olevan jos siellä jotain ois, ni hiukan epätodennäköistä et ois vierasesine. Kysyin siitä et voisko olla joku pehmytkudosvamma joka aiheuttaa sen siinä kuvassa, ja sanoi et hyvin vois olla Kion tapauksessa sivuttainen nivelsiteiden repeämä, tai sitten kuvaa otettaessa Kion varpaan välissä on ollu joku roska, mikä kyllä epätodennäköistä sen käpälöinnin jälkeen ku ne sitä niin hyvin tutki.

No jatkohoito-ohjeena on tarkkailla vointia ja tassua, mikäli tulee jotain ottaa yhteys lääkäriin. Muuten viikon ajan rauhallisesti liikuntaa nostaen takaisin normaaliin ja sitten ens viikon puoli välissä saa alkaa laskea irti jos kaikki yhä hyvin. No niin onneks ei tuon pahempaa nyt pidetään vaan peukut pystyssä et tuo ois nyt hoidettu.

Robi nyt siis menee ortopedille tiistaina koska tuo sen jalkahomma on niin epävakaa, välillä jonkun  liikkeen aiheuttamana alkaa roikottaan koipee ja ei astu sille, hetken päästä on taas okei. En oikein osaa varmaksi sanoa et käveliskö se vähän eri tavalla. Joten mennäään näyttää ni ei tartte jossitella ja saadaan sit ohjeet mitä saa ja mitä ei saa tehdä.

Eilen kattelin muutamia tokokokeita ja laitoin alustavasti tuonne kalenteriin, mut lopullisesti niihin meno ratkee nyt sitten tiistain jälkeen kun tietää voiko tokoa treenailla. Nyt on Robin tokotauko pidetty ja aletaan tehdä intotreenejä ja palkattomuutta koko ajan siinä rinnalla ketjuttaen. Ja päädyin nyt et siirrän Robin luustokuvauksen tuonne syyskuulle ni on sit hiukan enemmän ikää koiralla.