Viime viikolla käytiin pariin otteeseen siskon luona koirien kanssa. Eilen käytiin viemässä auto pois ja samalla Robin, Kion ja Keikon kanssa Olarissa oikein kunnon metsässä kävelyllä. Koirilla oli oikein superhauskaa rämeikössä juoksennellessa.

Robi on ollut nyt jo pari viikkoa ihan mahdoton kun täällä asuu niin paljon koiria joista lähes joka toisella nartulla juoksu menossa tai tulossa. Lenkkeily on oikein hermoja raastavaa hajumaailmassa elävän kanssa. Niimpä jo aiemmin pohdiskeltu päätös kastroinnista alkaa varmistua kesän lopulle. Ajankohtaan vaikuttaa kuitenkin miten kokeisiin päästään ja kuinka agility alkaa sujua. Kuitenkin tarkoituksena on ettei ensi syksynä tartte meistä kummankaan stressata asiasta. Robilla on meinaan hormonit nyt niin kierroksilla ettei mistään tahdo tulla mitään. Ja lenkillä voi 2 kilometriä kävellä nenä maassa ja loikkia reunasta toiseen hajujen perässä.

Tänään laitoin maililla ilmoa tuohon Helsingissä pidettävään 11.6 tokokokeeseen, katsotaan nyt sitten kun ilmot päättyy mahduttiinko Robin kanssa mukaan mukaan.

Kio on jatkanut opintojaan istumisen, maahanmenon, perusasennon ja kontaktin suhteen. Edistystä on tullut ja keskittymiskyky parantunut. Kuuntelee mitä tehdään eikä sohella vaan namin perässä. Taisteluleikessä on kivaa kummallakin.Nauru